728x90 AdSpace

Ειδησεις

[recent][ticker2]
10 Απριλίου 2019

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πάργας: «Ανεξάρτητοι» (ανεξάρτητοι από που;)Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πάργας:


“Αποδείχτηκε σε όλο του το μεγαλείο η « απάτη» των δήθεν ανεξάρτητων ψηφοδελτίων ,των δήθεν ακομμάτιστων δημάρχων-μάνατζερ!!

Είναι από καιρό γνωστή η μεθόδευση των υποψηφίων να κρυφτούν πίσω από την μάσκα του «ανεξάρτητου», μήπως μ’ αυτόν τον τρόπο καταφέρουν να αποφύγουν τις συνέπειες και το αντίχτυπο των καταστροφικών πολιτικών που εφαρμόζουν τα κόμματα που οι ίδιοι στηρίζουν. Δηλώνουν ανεξάρτητοι αλλά στα κομματικά γραφεία σφάζονται για το ποιος θα πάρει το χρίσμα. Ανεπίσημα πάντα!! Για να μην καρφώνονται!

Δεν παίρνουν καμιά θέση στα μεγάλα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, γιατί δεν θέλουν και δεν μπορούν να συγκρουστούν και έτσι δεν μπορούν να είναι δίπλα στα λαϊκά στρώματα . Στηρίζουν την πολιτική που βάζει πάνω από το συμφέρον των πολιτών τα κέρδη των λίγων, των καταπατητών και των εμπόρων γης που κερδοσκοπούν και υπερασπίζονται την κυβερνητική πολιτική για την δωρεάν παραχώρηση σε ιδιώτες ολόκληρων υπηρεσιών των Δήμων, όπως η καθαριότητα, η ύδρευση κ.λπ.

Καμιά ουσιαστική διαφορά δεν υπάρχει μεταξύ τους, ούτε στις θέσεις, ούτε στις πραχτικές τους.Υπάρχει μεταξύ τους μια απόλυτη συμφωνία και ταύτιση!

Την περίοδο που διανύουμε ο Δήμος Πάργας, όπως βέβαια και σε όλους τους Δήμους, γέμισε με «ανεξάρτητους υποψήφιους .

Άλλωστε και ο απερχόμενος δήμαρχος, για να μην ξεχνάμε, σαν ανεξάρτητος είχε κατέβει στις προηγούμενες εκλογές!!!

Και οι επίδοξοι δήθεν «ανεξάρτητοι» κατά τα άλλα, διεκδικητές του Δήμου, στην πράξη θα κάνουν ό,τι και οι προηγούμενοι, θα εφαρμόσουν τις ίδιες πολιτικές.

Ο απερχόμενος δήμαρχος και η απερχόμενη δημοτική αρχή σαν να ήταν έτοιμοι από καιρό, παρέδωσαν την αποκομιδή και την λειτουργία των εγκαταστάσεων διαχείρισης απορριμμάτων σε ιδιώτες. Εδώ θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι οι συνθήκες υγείας συνεχώς υποβαθμίζονται, γιατί οι ξέχειλοι και βρωμεροί κάδοι έγιναν συνηθισμένη εικόνα!!

Σε όλη τη διάρκεια της θητείας του μας λέγανε ότι ο Δήμος ήταν χρεωμένος και ότι δεν είχε χρήματα να αγοράσει ακόμη και μερικές λάμπες! Τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές, ως δια μαγείας, ο Δήμος έχει πλεόνασμα!!

Και υποσχέθηκε πολλά-πολλά έργα!

Όσον αφορά την παράταξη, που στηρίχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ «Δυνατά για μια Νέα Αρχή» και που μετονομάστηκε σε «Νέο Ξεκίνημα» σε όλα τα <<μεγάλα>> έργα ,στα έργα <<πνοής και ανάπτυξης>> στάθηκε αρωγός της νυν Δημοτικής Αρχής.

Έργα που υφαρπάζουν τη λαϊκή περιουσία, όπως η Μαρίνα του Βάλτου (υπήρχε όμως εδώ και σύγκρουση επιχειρησιακών συμφερόντων) και η επόμενη ήταν η Κερέντζα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν την ασυδοσία του Κεφαλαίου ως συνεπείς υπηρέτες του. Μαζί στην Οικονομική Επιτροπή, μαζί και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τα ταχτοποιούσαν και τα ταχτοποιούν.

Και στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων δεν κράτησε αρνητική στάση.

Ουσιαστικά με τη στάση της βάζει πλάτη στο να περνάει η νεοφιλελεύθερη και αντιδραστική πολιτική της δεξιάς παράταξης.

Ας απολογηθούν με ξεκάθαρες κουβέντες στους Δημότες οι χειροκροτητές των κυβερνητικών και αντιλαϊκών επιλογών, τωρινών και προηγούμενων, για ποιο λόγο είναι τα χωριά μας άδεια, οι αγρότες φτωχοί και η νεολαία μας άνεργη!

ΚΑΛΟΥΜΕ

Τους δημότες του Δήμου Πάργας, να κλείσουν τα αυτιά τους σε προεκλογικά ταξίματα και να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και να δώσουν τη μάχη μαζί μας με θάρρος σιγουριά και αισιοδοξία ενάντια στην αντιδραστικότητα των νόμων Καλλικράτη και Κλεισθένη. Ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές που ρημάζουν τη χώρα μας. Δεν είμαστε τα « καλά παιδιά» που υπηρετούν τα συμφέροντα των ολίγων.

Θα είμαστε σε άλλο « μήκος κύματος», στην « άλλη όχθη».

Για να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας ανήκει!”.
Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πάργας: «Ανεξάρτητοι» (ανεξάρτητοι από που;) Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Απριλίου 10, 2019 Rating: 5 Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πάργας: “Αποδείχτηκε σε όλο του το μεγαλείο η « απάτη» των δήθεν ανεξάρτητων ψηφ...

Αντιδρασεις:

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: