728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η 82χρονη αποδείχθηκε σαΐνι! Πήγαν να την κλέψουν και κατέληξαν στο αυτόφωρο!




Πήγαν για να κλέψουν και βρέθηκαν με χειροπέδες! Η 82χρονη στην Αρετή Πωγωνίου που βρέθηκε στο στόχαστρο των δύο δραστών, αποδείχθηκε σαΐνι.. Όχι μόνο δεν έπεσε στην παγίδα των δύο νεαρών αλλά συνέβαλε ενημερώνοντας εγκαίρως την αστυνομία και στην σύλληψή τους!

Ένας 23χρονος και μία 26χρονη, μετέβησαν με το αυτοκίνητο στο σπίτι της 82χρονης στο χωριό Αρετή. Παραβίασαν την αυλόπορτα και στην συνέχεια με την μέθοδο της απασχόλησης, προσπάθησαν να εισέλθουν στο εσωτερικό.

Όμως η 82χρονη κατάλαβε τις προθέσεις τους και τους υποχρέωσε να τραπούν σε φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, οι οποίοι εντόπισαν το όχημα των δραστών στην περιοχή της Ζίτσας Ιωαννίνων και τους συνέλαβαν.

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 23χρονου ημεδαπού.

Επιπρόσθετα, σε βάρος της 26χρονης εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς, ποινής φυλάκισης οκτώ μηνών, για κλοπή και απλή συνέργεια σε κλοπή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πωγωνίου.


Η 82χρονη αποδείχθηκε σαΐνι! Πήγαν να την κλέψουν και κατέληξαν στο αυτόφωρο! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 30, 2017 Rating: 5 Πήγαν για να κλέψουν και βρέθηκαν με χειροπέδες! Η 82χρονη στην Αρετή Πωγωνίου που βρέθηκε στο στόχαστρο των δύο δραστών, αποδείχθηκ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: