728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τελευταίο αντίο στον 39χρονο αστυνομικό




«Είναι κάποιες στιγμές που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα. Έφυγε από κοντά μας ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης, ένας εξαίρετος Αστυνομικός.

Ένα παιδί πάντα μα πάντα χαμογελαστό που η ζωντάνια και η αγάπη του για την ζωή έκανε να τον θαυμάζουμε....Όπως είπε και ένας πολύ καλός του φίλος, όταν ανέβαινε στο βουνό χαίρονταν και χαμογελούσε σαν μικρό παιδί....Θα μας λείψεις πολύ φίλε....»

Με αυτά τα λόγια αποχαιρετά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας τον Ηλία Καλαϊτζή που άφησε την τελευταία του πνοή στα βουνά της Κόνιτσας.

Η κηδεία του άτυχου αστυνομικού και πατέρα τεσσάρων παιδιών θα γίνει στις πέντε το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτας.

Εκεί η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του θα τον συνοδεύσουν στο τελευταίο ταξίδι. Πρόωρα κι αναπάντεχα.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στον Σύλλογο «Ελπίδα».





Τελευταίο αντίο στον 39χρονο αστυνομικό Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Απριλίου 15, 2019 Rating: 5 «Είναι κάποιες στιγμές που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα. Έφυγε από κοντά μας ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ένας εξαιρε...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: