728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ" ΔΙΔΑΞΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ





Τον μήνα Δεκέμβριο μας έλεγαν γραφικούς όταν ανακοινώναμε την διακήρυξη της παράταξης και θεωρούσαν λάθος αυτή την έναρξη του προεκλογικού αγώνα με τέτοιον τρόπο, πρωτόγνωρο όντως για την περιοχή μας.

Όμως οι καιροί αλλάζουν και οι τακτικές που ακολουθούσαν οι συγκεκριμένοι γνωστοί- άγνωστοι που ασχολούνται εδώ και τριάντα χρόνια με τα αυτοδιοικητικά του Δήμου Πάργας, έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί.

Είχαμε ανακοινώσει τότε με την διακήρυξή μας ότι θα πορευτούμε με διαφάνεια στον προεκλογικό μας αγώνα, με ενημέρωση και ανάδειξη πολλών προβλημάτων και κακοδιαχείρισης και δεν θα ακολουθούσαμε σκοτεινούς δρόμους που οδηγούν στην αστάθεια, την υπονόμευση και την οπισθοδρόμηση.

Σήμερα είδαμε μία άλλη παράταξη του Δήμου Πάργας να ακολουθεί τον δικό μας δρόμο, ανακοινώνοντας την ιδρυτική της διακήρυξη, και καλώς έπραξε.

Όμως μέλη της χλεύαζαν την κίνησή μας αυτή που αγκαλιάστηκε θερμά από τους συνδημότες μας και είχε και μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση, παρουσιάζοντας τότε τις αρχές και την φιλοσοφία της παράταξης για το πώς θα κινηθούμε, ποιο όραμα μας ενεργοποιεί για να φθάσουμε στη νίκη στις επερχόμενες εκλογές του Μαϊου.
Η "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ" ΔΙΔΑΞΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαρτίου 24, 2019 Rating: 5 Τον μήνα Δεκέμβριο μας έλεγαν γραφικούς όταν ανακοινώναμε την διακήρυξη της παράταξης και θεωρούσαν λάθος αυτή την έναρξη του προεκλογικο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: