728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το πρώτο Φεστιβάλ Cocktail γίνεται γεγονός στα Γιάννενα.



Το “Ioannina Cocktail Festival” ξεκινάει το ταξίδι του τον Νοέμβριο του 2017. Πιο συγκεκριμένα το “Spitaki Cocktail Bar” που είναι και ο διοργανωτής του festival προσπαθεί να ανάδειξει την πόλη των Ιωαννίνων και της ευρύτερης περιφέρειας με σκοπό την ανάδειξη του κλάδου μας και την εισροή επισκεπτών από Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων στο “Ioannina Cocktail Festival” κυμαίνεται ανάλογα με τις δράσεις του, από τα 100 άτομα φθάνοντας και τα 200 καθώς και πλήθος εθελοντών.

Το συγκεκριμένο φεστιβάλ ευελπιστούμε να καθιερωθεί και να συνεχιστεί ως ένα σύγχρονο πολιτιστικό γεγονός και ως ένας ακόμα τρόπος προβολής του τόπου μας και της ομορφιάς του.

Μέρος των εσόδων του φεστιβάλ θα διατεθούν στο σύλλογο “Το χαμόγελο του Παιδιού”.

Δράσεις :
Το φεστιβάλ θα διαρκέσει 3 ημέρες και θα περιλαμβάνει τις παρακάτω δράσεις :
• Συμμετοχή καταξιωμένων Bartenders – Mixologists από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Συγκεκριμένα θα συμμετέχουν Bartenders – Mixologists από:

Αθήνα : The Clumsies, Noel, Drunk Sinatra, Upupa Epops, 7 Jokers, The Bank Job, Baba Au Rum, Borsalino, Darling, Odori Vermuteria, 9 Βήτα

Χανιά : Bohem, Ηράκλειο : Wets and Drys Βόλος : Grappa, Θεσσαλονίκη : Vogatsikou 3, Γορίλας, Paraty & Loft Λάρισα : Kubrick Καλαμάτα : Luna Lounge Λαμία : Ten Παξούς : Porto Vecchio Δράμα : Fabrica Πάτρα : Abbey
Καρδίτσα : Charlot Dubai : Denzel Heath

• Βραβευμένοι bartenders οι οποίοι θα μας μυήσουν στον κόσμο του Cocktail και των αποσταγμάτων μέσα απο ξεχωριστά σεμινάρια και masterclass ταξιδεύοντας μας γευστικά σε νέες τάσεις και γεύσεις. Συγκεκριμένα θα γίνουν σεμινάρια από :

* Θάνος Προυνάρους - Baba Au Rum (30o καλύτερο μπαρ στο κόσμο για το 2017) : Masterclass πάνω στο Ρούμι

* Βασίλης Κυρίτσης - The Clumsies (6o καλύτερο μπαρ στο κόσμο για το 2017) : Masterclass με τίτλο ''Innovation through preparation''

* Άγγελος Μπάφας : Masterclass με θέμα : Premix Ingredients and Prebatched Cocktails

* Ιωάννης Κοροβέσης - Borsalino Bar : Δύο masterclass με τίτλο : Dance me to the end of flor - The magical element of Aldalucian fortified wines" και "All about cognac aging".

* Αλέξανδρος Σουρμπάτης : Masterclass πάνω στο Whiskey/Whisky

* Νικόλαος Σουρμπάτης : Masterclass πάνω στην Τεκίλα και Μεζκάλ

* Alper Deli : Masterclass πάνω στα αμάρο και βερμούτ

* Χρύσα Τσαμπού : Masterclass πάνω στο λικέρ Αμυγδάλου

* Παύλος Ασλανίδης : Masterclass πάνω στο management χώρων εστίασης

* Κωνσταντίνος Στεφανάκης - Κωνσταντίνος Βασιλακόπουλος : Masterclass με θέμα : Vesou vs molasses, Ίδια πρωτογενής ύλη, διαφορετικά γευστικά προφίλ.

* Μιχάλης Μένεγος

* Τσάτσος Κωνσταντίνος : Masterclass πάνω στο Aperol & Campari.


Το πρώτο Φεστιβάλ Cocktail γίνεται γεγονός στα Γιάννενα. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Νοεμβρίου 28, 2017 Rating: 5 Το “Ioannina Cocktail Festival” ξεκινάει το ταξίδι του τον Νοέμβριο του 2017. Πιο συγκεκριμένα το “Spitaki Cocktail Bar” που είναι και ο ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: