728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σφοδρή καταιγίδα σαρώνει το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων… Ισχυροί άνεμοι, κεραυνοί και μικροπροβλήματα



Με ένταση ήρθε η καλοκαιρινή καταιγίδα, η οποία σαρώνει ολόκληρο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων.

Μάλιστα κατά διαστήματα συνοδεύεται από ισχυρό αέρα, με αποτέλεσμα σε ορισμένα σημεία να έχουν σπάσει κλαδιά δέντρων και να απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στην κίνηση.

Οι δρόμοι, ακόμη και στο κέντρο της πόλης μετατράπηκαν σε ποτάμια και η κίνηση γίνονταν με δυσκολία και με πολύ χαμηλές ταχύτητες, λόγω της περιορισμένης ορατότητας από την σφοδρή βροχόπτωση.

Η αλλαγή του καιρού ήταν ορατή από την πρωί.. Η πτώση της θερμοκρασίας αισθητή από την καταιγίδα που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πολλές ορεινές περιοχές της Ηπείρου.

Το απόγευμα, η καταιγίδα έπληξε και το λεκανοπέδιο ενώ είχε προηγηθεί μία... βροχή κεραυνών.

Αναπόφευκτες ήταν οι μικροδιακοπές ρεύματος ενώ πολλοί σηματοδότες, στο λεκανοπέδιο έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, γεγονός που θα πρέπει να κάνει πολύ προσεκτικούς τους οδηγούς.





πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/39796-2016-08-23-15-44-35.html
Σφοδρή καταιγίδα σαρώνει το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων… Ισχυροί άνεμοι, κεραυνοί και μικροπροβλήματα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Αυγούστου 23, 2016 Rating: 5 Με ένταση ήρθε η καλοκαιρινή καταιγίδα, η οποία σαρώνει ολόκληρο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων. Μάλιστα κατά διαστήματα συνοδεύεται από ισχυρό...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: