728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πότε θα λειτουργήσουν τα τακτικά χειρουργεία




Με κανόνες, όρους και προϋποθέσεις απάντησε ότι θα επαναλειτουργήσουν τα χειρουργεία και τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία της χώρας, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

«Προετοιμαζόμαστε για την επαναλειτουργία των τακτικών χειρουργείων όχι αμέσως, αλλά υπό όρους και προϋποθέσεις, η οποία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και βέβαια, όχι με τον ίδιο ρυθμό όπως πριν από την έναρξη της πανδημίας.

Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες της ειδικής επιστημονικής επιτροπής, τις οδηγίες της επιτροπής λοιμώξεων και χειρουργείων κάθε νοσοκομείου και αναλόγως θα πράξουμε».

Αναφορικά με την επαναλειτουργία των τακτικών εξωτερικών ιατρείων, ο κ. Κοντοζαμάνης ανέφερε ότι «θα γίνει σε δεύτερο χρόνο, καθώς απαιτείται μεγάλη προσέλευση κόσμου και συγχρωτισμός».





Πότε θα λειτουργήσουν τα τακτικά χειρουργεία Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Απριλίου 22, 2020 Rating: 5 Με κανόνες, όρους και προϋποθέσεις απάντησε ότι θα επαναλειτουργήσουν τα χειρουργεία και τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία της χώρας, ο υφυπου...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: