728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πάργα προτείνει το European Best Destinations




Την Πάργα και την Κέρκυρα προτείνει ως προορισμούς διακοπών ο οργανισμός European Best Destinations μόλις τελειώσει η πανδημία του κορωνοϊού και η επιθυμία για ταξίδια επιστρέψει ισχυρότερη από ποτέ.

Ο οργανισμός αναφέρει, ότι δυστυχώς δεν υπάρχουν περιοχές στην Ευρώπη που να μην έχουν επηρεαστεί από τον κορωνοϊό και προτείνει στους αναγνώστες, που θέλουν να ταξιδέψουν το καλοκαίρι, να αποφύγουν τις κρουαζιέρες, τα μεγάλα ξενοδοχειακά συμπλέγματα άνω των 500 δωματίων και να κάνουν κρατήσεις με δυνατότητα πλήρους επιστροφής χρημάτων.

Το European Best Destinations έχει επιλέξει μερικούς από τους καλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς, με την Κέρκυρα να βρίσκεται στην 1η θέση και την Πάργα στην 4η.

Σχετικά με την Πάργα ο οργανισμός αναφέρει, ότι πρόκειται για μια περιοχή με όμορφες παραλίες, στην οποία οι τουρίστες μπορούν να κάνουν ολοήμερες ξεναγήσεις με καράβι και να εξερευνήσουν την παλιά πόλη.

Και εδώ προτείνεται η διαμονή σε τουριστικά καταλύματα, βίλες, ξενώνες και μεσαίου μεγέθους ξενοδοχεία προκειμένου να υπάρχει μια σχετική ασφάλεια.

Οι υπόλοιποι προορισμοί που προτείνονται είναι οι εξής: Algarve (Πορτογαλία), Αττάλεια (Τουρκία), Cork (Ιρλανδία), Βουδαπέστη (Ουγγαρία), Wroclaw (Πολωνία), Azores (Πορτογαλία), Gran Canaria (Ισπανία), Πράγα (Τσεχία), Νήσοι Lofoten (Νορβηγία), Αλικαρνασσός (Τουρκία), Menorca (Ισπανία), Barra (Μ. Βρετανία), Ρίγα (Λετονία).





Πάργα προτείνει το European Best Destinations Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Απριλίου 22, 2020 Rating: 5 Την Πάργα και την Κέρκυρα προτείνει ως προορισμούς διακοπών ο οργανισμός European Best Destinations μόλις τελειώσει η πανδημία του κορωνο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: