728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στην «Κιβωτό» της Πωγωνιανής ο Υπουργός Εσωτερικών.. Επίσκεψη και στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης




Χριστούγεννα με τους ανθρώπους και τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, στην ακριτική Πωγωνιανή έκανε ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος βρίσκεται για λίγες μέρες στα Γιάννινα. Παράλληλα επισκέφθηκε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης στο Δελβινάκι όπου συνομίλησε με τους συνοριακούς, εξήρε το έργο τους και τόνισε ότι το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης είναι ένα από τα μεγαλύτερα που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα. Στην Πωγωνιανή ο κ. Θοδωρικάκος ενημερώθηκε από την υπεύθυνη της Κιβωτού 'Αντυ Θεοδωρακοπούλου για τα προβλήματα και τις ανάγκες της δομής, συζήτησε με τα παιδιά και τους μοίρασε δώρα.

Μάλιστα με ορισμένα από τα μεγαλύτερα παιδιά, έπαιξε πινγκ - πονγκ. Στην «Κιβωτό του Κόσμου» στην Πωγωνιανή, φιλοξενούνται 54 παιδιά από δύο έως 17 ετών. Στην επίσκεψή του στην «Κιβωτό του Κόσμου» ο υπουργός Εσωτερικών συνοδευόταν από τον δήμαρχο Πωγωνίου Κώστα Καψάλη, τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης (ΕΕΤΑΑ), Ηλία Γιάτσιο και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ, Θεόδωρο Τζαρούχη.




«Δεν μπορούσα να έλθω στα Γιάννενα και να μην επισκεφθώ, εδώ στη μεθόριό μας με την Αλβανία, αυτή τη θαυμάσια δομή όπου ο πάτερ Αντώνιος μαζί με τους συνεργάτες του, δίνουν αγάπη και υποστήριξη σε παιδιά, που δυστυχώς έχουν βασανισθεί στη ζωή τους. Όλοι οι χριστιανοί οφείλουμε να δείχνουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών και παρότρυνε όλους τους τοπικούς φορείς να στηρίξουν τέτοιες προσπάθειες.




Τόνισε ότι το Υπουργείο θα βρίσκεται δίπλα στη δομή ώστε οι άνθρωποί του να νιώθουν την αλληλεγγύη με πράξεις.

Στη συνέχεια ο Υπουργός επισκέφθηκε και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης στο Δελβινάκι, όπου εξήρε το έργο των συνοριοφυλάκων και τόνισε ότι με την προσφορά τους ενδυναμώνουν το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.



Άκουσε δε και τους προβληματισμούς από τον Δήμαρχο Πωγωνίου Κώστα Καψάλη καθώς τα τμήματα έχουν αποδυναμωθεί από την ώρα που οι συνοριακοί μετατάχθηκαν στην Αστυνομία ενώ παράλληλα εξήρε το έργο τους καθώς φέρνουν σε πέρας πολύ δύσκολες αποστολές.

Ο κ. Θεοδωρικάκος συνεχάρη τους συνοριακούς για το έργο που επιτελούν και τόνισε ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα είναι αυτό του μεταναστευτικού.





Στην «Κιβωτό» της Πωγωνιανής ο Υπουργός Εσωτερικών.. Επίσκεψη και στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 26, 2019 Rating: 5 Χριστούγεννα με τους ανθρώπους και τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, στην ακριτική Πωγωνιανή έκανε ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: