728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Παγετός και αρνητικές θερμοκρασίες στην Ήπειρο




Ο Δεκέμβριος κρατούσε για το τέλος του τις πραγματικά χειμωνιάτικες ημέρες. Παγωνιά κι αρκετό κρύο τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων σε ολόκληρη την Ήπειρο.

Αρνητικές θερμοκρασίες έχουν καταγραφεί σε αρκετές περιοχές σύμφωνα με το αυτόματο δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου.

Στους τέσσερις υπό το μηδέν βρέθηκε η Βωβούσα, στους -3 η Αγία Κυριακή ενώ στο Πανηπειρωτικό Στάδιο το θερμόμετρο έδειξε -2.

Μείον δύο επίσης έδειξε στο Μέτσοβο και την Ελεούσα, -1 στο Τσεπέλοβο και την Κόνιτσα ενώ η υψηλότερη θερμοκρασία, οκτώ βαθμοί Κελσίου σημειώθηκε στην Πάργα.

Και οι επόμενες μέρες θα κυλήσουν με χαμηλές θερμοκρασίες και παγετό.

Για την Παρασκευή η ΕΜΥ προβλέπει λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών, πρόσκαιρων χιονοπτώσεων στα ορεινά και μεμονωμένων καταιγίδων στο νότιο Ιόνιο. Θα υπάρχουν όμως και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.






Παγετός και αρνητικές θερμοκρασίες στην Ήπειρο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 26, 2019 Rating: 5 Ο Δεκέμβριος κρατούσε για το τέλος του τις πραγματικά χειμωνιάτικες ημέρες. Παγωνιά κι αρκετό κρύο τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων σε ο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: