728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ανάβει φωτιές ο ορισμός νέων διοικητών στα Νοσοκομεία.. Θέμα ωρών οι ανακοινώσεις!




Φωτιές αναμένεται να ανάψει στο πολιτικό σκηνικό –και σε επίπεδο Ηπείρου- ο ορισμός νέων διοικητών στα νοσηλευτικά ιδρύματα. Τα ονόματα έχουν κλειδώσει και το πιο πιθανό είναι πως οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν μέσα στο επόμενο 24ωρο. Ο Σπύρος Δερδεμέζης, εκτός απροόπτου θα είναι ο νέος διοικητής στο νοσοκομείο Χατζηκώστα ενώ για τα νοσοκομεία Άρτας και Πρέβεζας ετοιμάζονται δύο κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο Βαγγέλης Ντάκουλας και ο Δημήτρης Σκανδάλης. Σημειώνεται ότι σε αυτή την φάση δεν θα γίνει αντικατάσταση της διοίκησης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το μεγαλύτερο δηλαδή της Ηπείρου, το οποίο έχει και τους περισσότερους μνηστήρες!

Ενδεικτικό για όσα θα ακολουθήσουν είναι το προκαταβολικό σχόλιο που κάνουν οι βουλευτές Άρτας Όλγα Γεροβασίλη και Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας.

Για την θέση του διοικητή στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας φαίνεται ότι έχει κλειδώσει ο Δημήτρης Σκανδάλης πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άρτας και για τη θέση του Νοσοκομείου Άρτας ο Βαγγέλης Ντάκουλας, πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας!

«Το επιτελικό κράτος που θέλει να στήσει ο κ. Μητσοτάκης μακριά από την κομματικοποίηση, παίρνει σάρκα και οστά. Θέλοντας να βοηθήσουμε κι εμείς στην κατεύθυνση αυτή, προτείνουμε την ανταλλαγή των διοικητών στα δύο νοσοκομεία, ώστε οι άνθρωποι να αποφύγουν τα έξοδα και να μπορούν απερίσκεπτα να οργανώσουν την «επιτελική» κομματική τους δουλειά», είναι το εξαιρετικά καυστικό σχόλιο που κάνουν οι δύο βουλευτές.

Γκρίνιες που προς το παρόν περιορίζονται στο γαλάζιο στρατόπεδο προκαλεί η αναμενόμενη τοποθέτηση του Σπύρου Δερδεμέζη στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα. Ο κ. Δερδεμέζης είναι μέχρι τώρα διοικητής στο νοσοκομείο Φιλιατών.

Για τη θέση στο Χατζηκώστα είχαν κατατεθεί πάνω από 25 αιτήσεις, μεταξύ αυτών από κομματικά στελέχη ακόμη και πρώην βουλευτές του νομού.




Ανάβει φωτιές ο ορισμός νέων διοικητών στα Νοσοκομεία.. Θέμα ωρών οι ανακοινώσεις! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Νοεμβρίου 22, 2019 Rating: 5 Φωτιές αναμένεται να ανάψει στο πολιτικό σκηνικό –και σε επίπεδο Ηπείρου- ο ορισμός νέων διοικητών στα νοσηλευτικά ιδρύματα. Τα ονόματα έ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: