728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τον πρώτο ασθενή υποδέχθηκε το Πολυδύνα




Επίσκεψη στη Μονάδα του βουλευτή Γιώργου Αμυρά

Σε κανονική λειτουργία μπαίνει σιγά σιγά το Πολυδύναμο του Νοσοκομείου Χατζηκώστα. Στους χώρους της Μονάδας Σωματικής Αποτοξίνωσης επισκέφθηκε την Πέμπτη ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιώργος Αμυράς.

Ο κ. Αμυράς συζήτησε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ευάγγελο Καρβούνη για όλα τα θέματα του νοσηλευτικού ιδρύματος ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε και μίλησε με το προσωπικό που στελεχώνει το Πολυδύναμο.

Η Μονάδα Σωματικής Αποτοξίνωσης, η πρώτη που λειτουργεί σε δημόσιο νοσοκομείο, φιλοξενεί ήδη τον πρώτο ασθενή ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένονται και νέες εισαγωγές.

Ο κ. Αμυράς είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του και άκουσε από τον ίδιο τα καλύτερα τόσο για το πρόγραμμα όσο και για τις συνθήκες.

Η Μονάδα αποτελεί αποκεντρωμένη οργανική του Νοσοκομείου, με την επιστημονική ευθύνη του Ψυχιατρικού Τομέα και προϊόν συνεργασίας μεταξύ του ΕΣΥ του ΟΚΑΝΑ και του ΚΕΘΕΑ, όπως αυτό αποτυπώνεται και στο Μνημόνιο Συνεργασίας. Σε αυτήν μπορούν να απευθυνθούν χρήστες ουσιών και άτομα που έχουν προβληματική σχέση με το αλκοόλ όχι μόνο από την περιφέρεια της Ηπείρου αλλά από ολόκληρη την Ελλάδα – καθώς υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης έως και 200 ωφελουμένων, μετά από παραπομπή από άλλο θεραπευτικό πρόγραμμα ή από άλλο φορέα υγείας ή με προσωπικό αίτημα.








Τον πρώτο ασθενή υποδέχθηκε το Πολυδύνα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Νοεμβρίου 22, 2019 Rating: 5 Επίσκεψη στη Μονάδα του βουλευτή Γιώργου Αμυρά Σε κανονική λειτουργία μπαίνει σιγά σιγά το Πολυδύναμο του Νοσοκομείου Χατζηκώστα. Στους χ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: