728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με χατ τρικ Μηλιώνη πέρασε από την Σαμψούντα ο Απόλλων Πάργας

ΑΕΝ Σαμψούντας vs Απόλλων Πάργας 0-3



Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 16:30 στο γήπεδο Ζαλόγγου ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στην ΑΕΝ Σαμψούντας και τον Απόλλωνα Πάργας, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το διπλό με χατ-τρικ του Μηλιώνη.

Ο επιθετικός μονόλογος της Πάργας μετουσιώθηκε σε γκολ στο 25’ όταν μετά από χέρι του Αβραμίδη ο διαιτητής του αγώνα καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μηλιώνης που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κιόσγια για το 0-1. Ο Μηλιώνης με δεύτερη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 26΄ μετά από ανατροπή του Σιδέρη από τον Σπυρόπουλο διαμόρφωσε το 0-2, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 48’ ο Μηλιώνης πέτυχε το 3ο τέρμα της ομάδας του όταν μετά από σέντρα του Διαμαντόπουλου έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ταχύτητα μετά το 0-3, αλλά οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν παρά τις προσπάθειες των Ντέτσικα και Σπυρόπουλου, αφού στο σημερινό ματς είχαν ελλείψεις τεσσάρων βασικών παιχτών λόγω τραυματισμών από τον αγώνα του κυπέλλου.

Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Ν.

Βοηθοί: ΤΣΟΓΚΑΣ Α. – ΠΑΤΣΗΣ Ι.

ΑΕΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ(Γεωργατσέλης): ΚΙΟΣΓΙΑ, ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΑΣΚΟΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΚΟΝΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΜΙΝΟΣ, ΜΠΑΛΑΦΑΣ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ(Βέρμπης): ΖΕΡΗΣ, ΚΩΤΣΙΑΣ, ΤΣΟΥΜΑΛΗΣ(41’ ΚΙΖΙΡΟΓΛΟΥ), ΓΕΩΡΓΙΟΥ(83’ ΖΑΧΑΡΙΑΣ), ΓΟΓΟΛΟΣ, ΠΑΚΟΣ, ΦΟΥΝΤΖΟΥΛΑΣ, ΓΚΙΖΓΚΙΖΓΙΑΝ, ΣΙΔΕΡΗΣ(87’ ΣΑΡΕΛΗΣ), ΜΗΛΙΩΝΗΣ(69’ ΠΑΠΠΑΣ), ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.




Με χατ τρικ Μηλιώνη πέρασε από την Σαμψούντα ο Απόλλων Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 22, 2019 Rating: 5 ΑΕΝ Σαμψούντας vs Απόλλων Πάργας 0-3 Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 16:30 στο γήπεδο Ζαλόγγου ο αγώνας τη...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: