728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εξαπάτησε δύο ηλικιωμένους στα Γιάννινα




Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση απάτης και υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, που διαπράχθηκαν σε βάρος δύο ηλικιωμένων στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Για τις υποθέσεις ταυτοποιήθηκε ως δράστης 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα αδικήματα της απάτης και της κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 37χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 19-01-2019 έως την 04-02-2019 στα Ιωάννινα, διέπραξε τα παρακάτω αδικήματα:

εξαπάτησε 88χρονη ημεδαπή, με το πρόσχημα εξόφλησης ενοικίου, αποσπώντας από αυτήν, το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ,
εισήλθε στο σπίτι 96χρονου ημεδαπού, προσποιούμενος τον γείτονα και του ζήτησε να ανταλλάξει χρηματικό ποσό σε χαρτονομίσματα χαμηλότερης αξίας, προκειμένου να πληρώσει τα κοινόχρηστα.

Κατά την ανταλλαγή των χρημάτων, εκμεταλλευόμενος την απόσπαση της προσοχής του ηλικιωμένου, κατάφερε να του αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.





Εξαπάτησε δύο ηλικιωμένους στα Γιάννινα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουνίου 05, 2019 Rating: 5 Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση απάτης και υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, που διαπράχθηκαν...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: