728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Mε το διπλό έφυγε από την Πλαγιά ο Απόλλων Πάργας

ΑΟ Πλαγιάς vs Απόλλων Πάργας 1-3



Διεξήχθη χθές Σάββατο 13 Απριλίου 2019 και ώρα 16:00 στον γήπεδο Πλαγιάς ο τελευταίος αγώνας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας με τον ΑΟ Πλαγιάς να υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάργας.

Οι γηπεδούχοι γνώρισαν την ήττα με τελικό σκορ 1-3 και οδεύουν προς τη διαδικασία των play out μαζί με Αμβρακικό, Φορτούνα και Σαμψούντα, ενώ η ομάδα του Γιώργου Μουστάκα θα αντιμετωπίσει στα play off τον Θρίαμβο Λούρου, τον Πανλευκάδιο και τον Εθνικό Φιλιππιάδας για μια θέση στον τελικό, όπου θα τους περιμένει ο ΠΑΣ Πρέβεζα.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 στο 20’ με τον Kachan de Freitas, με τον Mαχαλιώτη να κάνει το 1-1 με κεφαλιά. Στο 39’ ο Παππάς με φάουλ από το κέντρο του γηπέδου διαμόρφωσε το 1-2, ενώ στο 87’ ο De Freitas Soares στην αντεπίθεση μόνος με το τέρμα έστειλε αρχικά τη μπάλα στο δοκάρι, παίρνοντας όμως το ριμπάουντ και γράφοντας το τελικό 1-3.

Στο 80’ του αγώνα ο διαιτητής απέβαλλε με κόκκινη κάρτα(δεύτερη κίτρινη) τον ποδοσφαιριστή Κοκόλη των γηπεδούχων για επικίνδυνο παιχνίδι.

Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Ν.

Βοηθοί: ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ Ε. – ΝΙΚΟΥ Σ.

ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ: ΚΑΤΑΓΗΣ Π., ΚΟΚΟΛΗΣ Γ., ΒΕΡΥΚΙΟΣ Χ., ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ Σ., ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ(83’ ΠΑΞΙΝΟΣ), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Γ., ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Σ.(47’ ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ Ζ.), ΜΩΡΑΙΤΗΣ Β., ΦΡΑΓΚΟΛΙΟΣ(79’ ΚΑΤΑΓΗΣ Ε.).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ(Μουστάκας): ΖΕΡΗΣ, ΚΑΛΑΙ, ΜΠΟΥΡΝΑΣ, ΜΑΡΚΟ, ΖΑΧΑΡΙΑΣ, BOJANG(66’ ΤΟΡΕ), ΠΑΠΠΑΣ, ΓΚΙΖΓΚΙΖΓΙΑΝ(46’ ΤΣΟΥΜΑΛΗΣ), ΜΗΛΙΩΝΗΣ, KACHAN DE FREITAS(72’ DE FREITAS SOARES), ΚΙΖΙΡΟΓΛΟΥ




Mε το διπλό έφυγε από την Πλαγιά ο Απόλλων Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Απριλίου 14, 2019 Rating: 5 ΑΟ Πλαγιάς vs Απόλλων Πάργας 1-3 Διεξήχθη χθές Σάββατο 13 Απριλίου 2019 και ώρα 16:00 στον γήπεδο Πλαγιάς ο τελευταίος αγώνας της κανο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: