728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ(ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΑΛΤΟΥ) ΣΥΝΕΧΕΙΑ



ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ(ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΑΛΤΟΥ) ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Σε “Αχίλλειο πτέρνα” για τη δημοτική αρχή του Δήμου Πάργας τείνει να εξελιχθεί το θέμα της λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού στη πόλη της Πάργας και ιδιαίτερα στην Παραλία του Βάλτου ενός έργου που δυστυχώς εμφανίζει πολλά προβλήματα στη κατασκευή και λειτουργία του και έχει γίνει πολλές φορές θέμα συζητήσεως εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής του επαίσχυντου νόμου του ΣΥΡΙΖΑ που αφόρα την παραλία και τον αιγιαλό, όπου τα πάντα δίνονται στην κερδοφορία του κεφαλαίου , η Πάργα είχε σήμερα , 19/4/2019 , λίγες μέρες μετά από τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την πώλησή της στους Τούρκους από τους Άγγλους την <<τιμή>> να γνωρίσει το τσιμέντωμα της αμμουδιάς του Βάλτου!

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάργας , με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο Πάργας Δέσκα Πέτρο μαζί με υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους μετά από καταγγελίες δημοτών , έσπευσε το απόγευμα (19/4/2019)στην παραλία του Βάλτου , όπου διαπίστωσε ότι εκτελούνται έργα εγκιβωτισμού των σωλήνων του βιολογικού καθαρισμού-κοινώς τσιμεντώματος-που περνούν μέσα στην άμμο! Για το θέμα αυτό η Λαϊκή Συσπείρωση Πάργας είχε κάνει σχετική καταγγελία (ύστερα από την καταστροφή του δικτύου) ζητώντας από το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να απομακρυνθούν οι σωληνώσεις και τα φρεάτια από την παραλία και να τοποθετηθούν σε χώρους κατάλληλους εκτός αιγιαλού.

Και σήμερα λάβαμε την <<απάντηση>> τους. Με αίτημα των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου προς την Περιφέρεια και χωρίς καμία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου , ο Δήμος και η Περιφέρεια προχώρησαν σε αυτήν την απαράδεκτη και επικίνδυνη <<λύση>> , ενόψει εκλογών και τουριστών , ικανοποιώντας τους <<ολιγάρχες>> του Βάλτου και αδιαφορώντας για τις επικίνδυνες συνέπειες.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πάργας απαιτεί να σταματήσει το συνεχιζόμενο έγκλημα του βιολογικού του Βάλτου. Η Λαϊκή Συσπείρωση Πάργας καλεί τους δημότες να ενεργοποιηθούν και να αντισταθούν σε τέτοιους είδους πρακτικές. Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μόνη που δεν υπηρετεί και δεν υποτάσσεται σε επιχειρηματικά συμφέροντα παρά μόνο στην καλυτέρευση της ζωής της λαϊκής οικογενείας.



Αντίσταση, Δράση ενάντια σε αντιλαϊκές επιλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πάλη για τις ανάγκες και τα δικαιώματα των εργαζομένων.





ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ(ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΑΛΤΟΥ) ΣΥΝΕΧΕΙΑ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Απριλίου 20, 2019 Rating: 5 ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ(ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΑΛΤΟΥ) ΣΥΝΕΧΕΙΑ Σε “Αχίλλειο πτέρνα” για τη δημοτική αρχή του Δήμου Πάργας τείνει να εξελιχθεί το θ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: