728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με…άρμα ΕΜΙ στον Πρόεδρο Δημοκρατίας




Πενταμελής αντιπροσωπεία της Ένωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων (ΕΜΙ) είχε την τιμή να γίνει δεκτή στο Προεδρικό Μέγαρο, από την αυτού εξοχότητα τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο, μετά από σχετικό της αίτημα.

Σκοπός της επίσκεψης αυτής ήταν να επιδώσει η Ένωση στον Πρόεδρο μοντέλο υπό κλίμακα, του πρώτου παγκοσμίως επετειακού άρματος μάχης, τύπου LEOPARD 1A5. Το άρμα μάχης αυτό διακόσμησε ο σύλλογος, με την έγκριση του ΓΕΣ, σε συνεργασία και υλικοτεχνική υποστήριξη της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού και της 8ης ΕΑΝ, με αφορμή τον εορτασμό των 105 ετών από την απελευθέρωση της πόλης μας την 21η Φεβρουαρίου 2018. Το άρμα εκτίθετο στο κοινό σε κεντρικό σημείο της πόλης όπου και ο κύριος Πρόεδρος το επισκέφθηκε, επέβη επί αυτού, και το επιθεώρησε.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης και σε ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα, έγινε εκτενής παρουσίαση των δραστηριοτήτων και του έργου που επιτελεί στην τοπική μας κοινωνία ο σύλλογός μας, γενικότερα θέματα, σχετικά με τον μοντελισμό, καθώς επίσης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Ο κύριος Πρόεδρος επέδειξε έντονο και ειλικρινές ενδιαφέρον για τα θέματα που του παρουσιάστηκαν.

Το μοντέλο υπό κλίμακα, ύστερα από προτροπή του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, θα κοσμεί πλέον το μουσειακό χώρο στο ιδιαίτερο γραφείο του.

Η συνάντηση έκλεισε με την πρόσκληση εκ μέρους του συλλόγου, να επισκεφθεί ο Πρόεδρος την ετήσια έκθεση του συλλόγου, που θα φιλοξενηθεί στον πολιτιστικό πολυχώρο “Δ. Χατζής” το τριήμερο 17-18-19 Μαΐου 2019. Ο κ. Παυλόπουλος αποδέχθηκε την πρόσκληση και υποσχέθηκε να την εξετάσει.

Η ΕΜΙ, είναι ο αρχαιότερος ελληνικός σύλλογος μοντελισμού και δραστηριοποιείται στον χώρο του μοντελισμού στην πόλη μας, προσφέροντας αδιάλειπτα εδώ και 27 έτη τις υπηρεσίες της στην τοπική κοινωνία. Σκοπός μας είναι η διάδοση όλων των μορφών μοντελισμού, μέσα από εκθέσεις, σεμινάρια και αφιερώματα-εκδηλώσεις, προσφέροντας μια εναλλακτική των τετριμμένων, δημιουργική και ωφέλιμη δραστηριότητα ιδίως στην νεολαία της πόλης μας.





Με…άρμα ΕΜΙ στον Πρόεδρο Δημοκρατίας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Απριλίου 21, 2019 Rating: 5 Πενταμελής αντιπροσωπεία της Ένωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων (ΕΜΙ) είχε την τιμή να γίνει δεκτή στο Προεδρικό Μέγαρο, από την αυτού εξοχότητ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: