728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Α.Ο. Πάργας:Ευχαριστήρια επιστολή του προπονητή Πέτρου Κόκκορη.





Μετά το πέρας μιας εξαιρετικά όμορφης μπασκετικής σεζόν θα ήθελα να πω δύό λόγια για την ομάδα μας και τα παιδιά που την απαρτίζουν. Θα ξεκινήσω με τον πρόεδρο που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει λείψει ποτέ από τον τερέν και έχει προσφέρει τα μέγιστα και θα μπορούσα χωρίς φόβο να πώ ότι εάν δεν ήταν ο Δημήτρης ο Λένας η ομάδα ίσως σήμερα και να μην υπήρχε. Ο υιός του δέ ο Βασίλης έχει αφιερώσει στην ομάδα ψυχή τε και σώματι, και παρά της αντιξοότητες της δουλειάς του και τον τρεξιμάτων που έχει φέτος , φρόντιζε επίσης να μην λείψει ποτέ τίποτε από αυτήν. ( Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ)...

Ευχαριστούμε πάρα πολύ το ιατρικό team, γιατρούς- νοσηλευτές- φυσικοθεραπευτές- για την ύπερπολύτιμη προσφορά τους με την παρουσία τους σε όλους τους αγώνες που ήταν αναγκαία για την διεξαγωγή των αγώνων.(ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΉΘΗΚΕ ΤΟΝ κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ.Γ.) Ευχαριστούμε τον κόσμο που με την πιο ωραία συμπεριφορά εντός και εκτός κλειστού γυμναστηρίου είχαν ίσως την πιο όμορφη (Κ Ε Ρ Κ Ι Δ Α) που έχω συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια σε γήπεδο μπάσκετ.(Ίσως θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλα τα γήπεδα της περιφέρειας και όχι μόνο).

Σας ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά και θα θέλαμε την πολύ όμορφη παρουσία σας και την επόμενη χρονιά. Θα συνεχίσω ευχαριστώντας τον Δήμαρχο κύριο ΝΑΣΤΑ ΑΝΤΩΝΙΟ για την βοήθεια του σε ένα έργο που θα κάνει τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους τους αθλήματος χαρούμενους.(ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΑΜΕΣΩΣ. υπομονή μερικές ημέρες)... Και πάλι ευχαριστούμε κ. ΔΉΜΑΡΧΕ....Ευχαριστούμε πάρα πολύ την ΕΣΚΑΒΔΕ για την άψογη διοργάνωση και την εξαιρετική συνεργασία, μαζί εννοείται, με τον σύλλογο Διαιτητών που ήταν δίπλα μας όλη την χρονιά στα εύκολα αλλά πολύ περισσότερο στα δύσκολα. Άφησα για το τέλος τους πρωταγωνιστές του χώρου όπως και έπρεπε.<< Τα λόγια στην συγκεκριμένη περίπτωση μόνο περιττά δεν είναι και δεν θα είναι.
Η λέξη ευχαριστώ φαντάζει λίγη άλλα θα πρέπει να την χρησιμοποιήσω για να ξεκινήσω. Έχοντας μία προσωπική σχέση με όλα τα παιδιά της ομάδας θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους μαζί και έναν έναν προσωπικά που υπερέβαλαν εαυτό και αφήνοντας δουλειές σπίτια και οικογένειες, σπαταλώντας χρόνο και χρήμα και μεταφέροντας βάρδιες , υπηρεσίες και ωράρια δουλειάς προσπαθώντας όλη την χρονιά να είναι παρόν σε προπονήσεις και αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας χωρίς να τους το επιβάλει κανείς αλλά και χωρίς να έχουν κάτι να κερδίσουν εκτός απο προσωπική σχέση και αγάπη προς το άθλημα.

Θα προσπαθήσω να μην ξεχάσω κανέναν και να τους ευχαριστήσω για την πολύ όμορφη και υγιή επαφή που είχαμε και αυτήν την χρονιά.1)Λένας Βασίλειος 2) Αυλωνίτης Ελισαίος 3)Κονταξής Νικόλαος 4)Τσιούρης Βασίλειος 5)Τάσσης Νικόλαος 6)Βέκιος Χρήστος 7)Παπαδόπουλος Χρήστος 8)Παππάς Φίλιππας 9)Κακλαμάνης Δημήτριος 10)Καρβούνης Γεώργιος 11)Γκίκας Κυριάκος 12)Τσοβίλης Βασίλειος 12)Ευαγγέλου Ευάγγελος.




Α.Ο. Πάργας:Ευχαριστήρια επιστολή του προπονητή Πέτρου Κόκκορη. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαρτίου 17, 2019 Rating: 5 Μετά το πέρας μιας εξαιρετικά όμορφης μπασκετικής σεζόν θα ήθελα να πω δύό λόγια για την ομάδα μας και τα παιδιά που την απαρτίζο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: