728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο πρώτος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων
Η "Φρόντζου Πολιτεία" ιδρύθηκε και λειτούργησε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2004, σε έναν χώρο με μεγάλη ιστορία ,ο οποίος είναι σημείο αναφοράς για την πόλη μας.

Μετά από μια γενναία αναστήλωση και ανακαίνιση όλων των τμημάτων που προϋπήρχαν, όπως το εστιατόριο, το αναψυκτήριο και το εκθετήριο προϊόντων λαϊκής τέχνης ,ήρθαν να προστεθούν ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων δυναμικότητας 30 κλινών, ένα συνεδριακό κέντρο 100 θέσεων, μία νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων 300 θέσεων και ένας σύγχρονος παιδότοπος, πιστοποιημένος, και ασφαλής για τους μικρούς μας φίλους ο οποίος λειτουργεί τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στα 14 χρόνια της λειτουργίας του φιλοξένησε στα διάφορα τμήματα εκατοντάδες χιλιάδες τακτικούς ή περιστασιακούς επισκέπτες που αγκάλιασαν την προσπάθεια και στήριξαν το έργο μας, ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους κατ' επανάληψη, εν ενεργεία αρχηγοί κρατών, στελέχη κυβερνήσεων, πρώην βασιλείς, διάσημοι αστέρες της εγχώριας και διεθνούς showbiz και σπουδαίοι καλλιτέχνες .

Ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο λειτουργίας της η εταιρεία αποφάσισε να ανοίξει μια νέα σελίδα, ένα δεύτερο κύκλο πιο εξωστρεφή και με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και προϊόντα. Η Εγνατία Οδός η Ιόνια Οδός το νέο αεροδρόμιο και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας έχουν καταστήσει την πόλη μας σπουδαίο προορισμό αλλά και κόμβο διακίνησης προϊόντων και προσέλκυσης περισσότερων επισκεπτών.

Σε αυτή την καινούρια πρόκληση της εποχής και παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες η εταιρεία αποφάσισε να ανταποκριθεί ,γυρίζοντας σελίδα και επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και νέες αγορές αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες της, αναδεικνύοντας την Ηπειρώτικη φιλοξενία και την γαστρονομία του τόπου μας.

Εξαιρετικά προϊόντα της ηπειρωτικής γης βρήκαν θέση στον χώρο του εκθετηρίου μας και αποτελούν τις βασικές πρώτες ύλες στην κουζίνα μας.

Η "Φρόντζου Πολιτεία" σταθερά προσηλωμένη στην αειφόρο ανάπτυξη εδώ και 14 χρόνια, συνεχίζει να επενδύει με σεβασμό στο περιβάλλον και την ιστορία του συγκροτήματος και της πόλης, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και πρακτικές που μας έχουν κατατάξει στην κορυφή των επιχειρήσεων που σέβονται το περιβάλλον με διάκριση ως Green leader.

Σε συνέχεια όλων αυτών, έρχεται τώρα να προστεθεί μια καινοτόμος ενέργεια, η εγκατάσταση και λειτουργία στο κεντρικό parking του συγκροτήματος, του πρώτου δωρεάν σταθμού φόρτισης αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ήπειρο. Πρόκειται για μία συνέργεια με την Εταιρία Διανομής Ηλεκτρικού Ρεύματος ΚΕΝ και με την ευγενική της χορηγία.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία αιχμής στην αυτοκίνηση, με την αλματώδη ανάπτυξη στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, χρειάζεται υποστήριξη με την εγκατάσταση πολλών σταθμών ανά την επικράτεια, αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στις μεταφορές και Ευρωπαϊκή υποχρέωση της χώρας.

Οι πρωτοβουλίες είναι εναρμονισμένες με τις αρχές της αειφορίας όπως και κάθε αναπτυξιακή ενέργεια που υλοποιούμε!

Τα εγκαίνια θα γίνουν την ερχόμενη Πέμπτη στη μία το μεσημέρι με μια μεγάλη εκδήλωση, ειδική για την συγκεκριμένη μέρα.
Ο πρώτος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 12, 2018 Rating: 5 Η "Φρόντζου Πολιτεία" ιδρύθηκε και λειτούργησε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2004, σε έναν χώρο με μεγάλη ιστορία ,ο οποίος ε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: