728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στη Δωδώνη το δίκτυο INT-HERIT- Βίντεο




Ο Δήμος Δωδώνης φιλοξένησε την 8η διακρατική συνάντηση του δικτύου INT-HERIT και υποδέχθηκε τους εταίρους από τις υπόλοιπες οκτώ χώρες που συμμετέχουν στο δίκτυο.

Η αντιπροσωπεία των διακρατικών εταίρων φιλοξενήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης όπως επίσης στο Βιωματικό Μουσείο της Πέρδικας και το Μουσείο Εκκλησιαστικής Τέχνης Σκλίβανης. Παράλληλα είδαν από κοντά την διαδικασία απόσταξης τσίπουρου, στην εκδήλωση που οργάνωσε η Φιλοπρόοδος Κίνησης Κοπάνης με σκοπό την προβολή της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ο βασικός κορμός των εργασιών διεξήχθη στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στην Τοπική Κοινότητα Δωδώνης, όπου έγινε εκτενής παρουσίαση του Δήμου αλλά και παρεμβάσεων που υλοποιούνται τόσο στον αρχαιολογικό χώρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Για να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της διακρατικής συνάντησης, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό Video :





Το δίκτυο INT-HERIT υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος URBACT III και συγχρηματοδοτείται κατά 85% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατά 15% από εθνικούς πόρους.




Στη Δωδώνη το δίκτυο INT-HERIT- Βίντεο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 12, 2018 Rating: 5 Ο Δήμος Δωδώνης φιλοξένησε την 8η διακρατική συνάντηση του δικτύου INT-HERIT και υποδέχθηκε τους εταίρους από τις υπόλοιπες οκτώ χώρ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: