728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κρατείται στην Αλβανία Έλληνας αστυνομικός που συνόδευε βουλευτή




Ο αστυνομικός που συνόδευε τον βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Αλβανίας και κρατείται στους Αγίους Σαράντα, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοφορία. Οι Αλβανικές αρχές διέρρευσαν στα μέσα ενημέρωσης της γείτονος φωτογραφίες από το υπηρεσιακό περίστροφο που έφερε μαζί του ο 35χρονος αστυνομικός από την Ηγουμενίτσα. Ο αστυνομικός συνελήφθη σε μπλόκο κοντά στο χωριό Κρανιά. Είχαν περάσει κανονικά τα σύνορα από τον μεθοριακό σταθμό Μαυροματίου με προορισμό τους Βουλιαράτες.

Οι τοπικές Αρχές διαπίστωσαν ότι ο αστυνομικός είχε μαζί του τον ατομικό του οπλισμό και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό τμήμα των Αγίων Σαράντα, όπου και παραμένει.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοφορία και τη Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν τα μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στους Αγίους Σαράντα παραμένει ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, ο οποίος βρίσκεται σε επαφές με τις ελληνικές διπλωματικές αρχές.



Κρατείται στην Αλβανία Έλληνας αστυνομικός που συνόδευε βουλευτή Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Δεκεμβρίου 08, 2018 Rating: 5 Ο αστυνομικός που συνόδευε τον βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Αλβανίας και κρατείται στους Α...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: