728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο ΟΚΠΑΠΑ δίνει αίμα




Το ΚΕΠ Υγείας του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία, για την κάλυψη των αναγκών σε μονάδες αίματος.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Νοεμβρίου στην ισόγεια αίθουσα του Κεντρικού Δημαρχείου από τις 09:00 έως και τις 14:00.

Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» καλεί όλους τους πολίτες να στηρίξουν αυτή τη διοργάνωση. Η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων είναι απαραίτητη, διότι η αιμοδοσία είναι ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας που κάθε μέρα σώζει στην κυριολεξία τις ζωές συνανθρώπων μας. Η αίσθηση ότι έχουμε βοηθήσει έναν συνάνθρωπο, μας κάνει να αισθανόμαστε ηθικά υπερήφανοι και να περιμένουμε πως και οι υπόλοιποι θα έκαναν το ίδιο σε περίπτωση δικής μας ανάγκης.


Ο ΟΚΠΑΠΑ δίνει αίμα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Νοεμβρίου 12, 2018 Rating: 5 Το ΚΕΠ Υγείας του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: