728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

«Ματιές από Ζαγόρι»




Τo μεσημέρι της Κυριακής 25ης Νοεμβρίου 2018 , στον Μανασσή Ζαγοριού η έκθεση ερασιτεχνικής φωτογραφίας του Στέφανου Χρηστογούλα γιορτάζει τα επτά (7) χρόνια συνεχής λειτουργίας.

Με ξεκίνημα την 26η Νοέμβρη 2011 από το Βραδέτο, ταξίδεψε μέσα στο Ζαγόρι όπου φιλοξενήθηκε από πολιτιστικούς και μη συλλόγους (σε Λάϊστα, στις Νεγάδες, στους Μηλιωτάδες, στα Άνω Πεδινά, στους Ασπράγγελους) για να καταλήξει σήμερα και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στο δημοτικό κατάστημα του Μανασσή .

Επτά χρόνια μιας ερασιτεχνικής προσπάθειας ανάδειξης της ομορφιάς του Ζαγοριού, κυρίως ανιδιοτελής ενός «γαμπρού» ερωτευμένου με το Βραδέτο & το Ζαγόρι. Μιας προσπάθειας που βρήκε αποδοχή και την επισκέφτηκαν πάνω από επτά χιλιάδες (7.329) επισκέπτες ,από κάθε γωνιά της γης!

Τίτλος της έκθεσης «Ματιές από Ζαγόρι». Σας προσκαλεί να παρευρεθείτε και σε αυτή την μικρή γωνιά του Ζαγοριού, άγνωστη για πολλούς αλλά εξ’ ίσου όμορφης.



«Ματιές από Ζαγόρι» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Νοεμβρίου 12, 2018 Rating: 5 Τo μεσημέρι της Κυριακής 25ης Νοεμβρίου 2018 , στον Μανασσή Ζαγοριού η έκθεση ερασιτεχνικής φωτογραφίας του Στέφανου Χρηστογούλα γιορτάζ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: