728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών χαρακτήρισε το γήπεδο της Πάργας η ΕΠΣ Π-Λ



Σας γνωστοποιούμε ότι έπειτα από τα αναγραφόμενα των διαιτητών στα Φ.Α. στους αγώνες Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας 5η αγωνιστική 21/10/2017 « ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ – ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ» και Β ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας Β΄ ομίλου 2η αγωνιστική 22/10/2017 « ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΟΥΒ/ΜΟΥ» και την αυτοψία που πραγματοποίησε η Επιτροπή Στατιστικής και Γηπέδων της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας στο Δημ. Στάδιο Πάργας “Β.Ε. ΒΑΣΙΛΑ” διαπιστώθηκε η ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου για την τέλεση ποδοσφαιρικών αγώνων διότι εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

Η επαναλειτουργία του γηπέδου θα αποφασιστεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ εφόσον αποκατασταθεί ολοκληρωτικά ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου.



ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ


Επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών χαρακτήρισε το γήπεδο της Πάργας η ΕΠΣ Π-Λ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017 Rating: 5 Σας γνωστοποιούμε ότι έπειτα από τα αναγραφόμενα των διαιτητών στα Φ.Α. στους αγώνες Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας 5η αγωνιστική 21/10/...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: