728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Επιχειρηματική σύγκρουση απειλεί τη γραμμή Ηγουμενίτσας- Κέρκυρας



Μία σφοδρή επιχειρηματική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει απειλεί με κλείσιμο την γραμμή Ηγουμενίτσας- Κέρκυρας, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται... Η διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ των κοινοπραξιών που διαχειρίζονται η μεν πρώτη τα πλοία κλειστού τύπου, η δε δεύτερη τα πλοία ανοιχτού τύπου.

Οι δύο κοινοπραξίες διαθέτουν τον ίδιο αριθμό δρομολογίων, όμως αυτή που έχει τα κλειστά ζητά περισσότερα. Η εταιρία με τα ανοιχτά πλοία είχε καταθέσει αίτημα στο Συμβούλιο Ακτοπλοικών Συγκοινωνιών προκειμένου να τεθούν σε ακινησία πέντε κλειστά κι αμφίδρομα πλοία από το Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο.

Είναι άγνωστο αν, εφ΄ όσον τελικά λάβουν έγκριση, θα παραμείνουν και τα πέντε πλοία ακινητοποιημένα για πέντε ολόκληρους μήνες, ωστόσο, είναι φανερή η πρόθεση για εκτεταμένη απόσυρση από την πορθμειακή γραμμής τους χειμερινούς μήνες.

Και είναι άγνωστο, αν σε μια τέτοια περίπτωση, τα ανοιχτού τύπου μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες της γραμμής, υπό όλες τις καιρικές συνθήκες.


Επιχειρηματική σύγκρουση απειλεί τη γραμμή Ηγουμενίτσας- Κέρκυρας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017 Rating: 5 Μία σφοδρή επιχειρηματική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει απειλεί με κλείσιμο την γραμμή Ηγουμενίτσας- Κέρκυρας, με ότι αυτό μπορεί να σ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: