728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ένας γυμναστής Ασπροποταμίτης, «μαιτρ» σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια στην «Ριβιέρα της Ηπείρου»



Η Πάργα είναι, χωρίς αμφιβολία, από τις πιο ωραίες κωμοπόλεις της Ελλάδας η οποία προσφέρεται να σε φιλοξενήσει από το πρωί μέχρι το βράδυ καθώς είναι ιδανικός προορισμός για όλες ανεξαιρέτως τις ηλικίες.

Σε ένα από τα πιο γραφικά λιμάνια της περιοχής στο πιο πολυσύχναστο σημείο της γραφικής πόλης δραστηροποιείται εδώ και χρόνια ένας Ασπροποταμίστης ιδιαίτερα γνωστός τόσο στην περιοχή όσο και στην Θεσσαλία.



Ο Γιώργος Μουστάκας καταγόμενος από την Τζούρτζια Ασπροποτάμου και μεγαλωμένος στα Φάρσαλα εδώ και κάποιες δεκαετίες διαμένει στην παραθαλάσσια κωμόπολη της Πρέβεζας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την Πάργα κυρίως από «Τρικαλινούς» επισκέπτες, που έλκουν την καταγωγή τους από τον Ασπροπόταμο.

Αλλά και για τους ντόπιους δεν είναι άγνωστος αφού εδώ και χρόνια ασχολείται παράλληλα με τον αθλητισμό ως προπονητής ποδοσφαίρου στην τοπική ομάδα και λόγω ιδιοσυγκρασίας και στόφας παραμένει στα υψηλά προπονητικά στάνταρ του τοπικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο .



Όλα αυτά με τον χαρισματικό του και φιλόξενο χαρακτήρα, έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό συγχωριανών του και επισκεπτών στο όμορφο και ξεχωριστό αυτό παραθαλάσσιο μέρος .Μάλιστα από την φετινή σαιζόν ανέλαβε της δημόσιες σχέσεις του κοσμοπολίτικου εστιατορίου TOROS στη σκιά του βράχου που «σηκώνει» το Κάστρο της Πάργας σχεδόν στην άκρη του Λιμανιού.



Στης Πάργας τον ανήφορο, κανέλα κι γαρίφαλο! Ετσι λέει το παλιό τραγούδι και, αν την επισκεφτείτε, θα καταλάβετε τον ποιητή. Το μέρος έχει το γοητευτικό «κατιτίς» του, είναι ένας τόπος που νοστιμίζει τη χώρα μας σαν μπαχαρικό Eίναι μια μικρή πόλη με πολυκύμαντη ιστορία, σπάνιες φυσικές καλλονές, πεντακάθαρες θάλασσες, δάση, γραφικά δρομάκια με διώροφα ή τριώροφα παραδοσιακά σπίτια και εξαιρετικό κλίμα.




























Ένας γυμναστής Ασπροποταμίτης, «μαιτρ» σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια στην «Ριβιέρα της Ηπείρου» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουνίου 21, 2019 Rating: 5 Η Πάργα είναι, χωρίς αμφιβολία, από τις πιο ωραίες κωμοπόλεις της Ελλάδας η οποία προσφέρεται να σε φιλοξενήσει από το πρωί μέχρι το β...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: