728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εισαγγελέας για την καθαριότητα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο!



Στον εισαγγελέα διαβιβάζεται ο φάκελος για την καθαριότητα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπως επίσημα έκανε γνωστό η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ... Κι αυτό γιατί αποκαλύφθηκε πως το εκτιμώμενο μισθολογικό κόστος το οποίο κατέβαλε η εταιρεία ήταν μικρότερο τουλάχιστον κατά 530.000 ευρώ ετησίως από αυτό το οποίο προέβλεπε η σύμβαση.

Διαφορά που το νοσοκομείο πλήρωνε όλο το προηγούμενο διάστημα στην εταιρεία ως μισθολογικό και ασφαλιστικό κόστος και κατέληγε ως εταιρικό κέρδος!

"Για μια ακόμα φορά δικαιώνεται απόλυτα η επιλογή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για την έξωση των «εργολάβων» και τη σύναψη συμβάσεων εργασίας με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, τη σίτιση, τη φύλαξη κλπ.", σημειώνεται στην ανακοίνωση της 6ης ΥΠΕ.

Συνάμα γίνεται γνωστό ότι οι εργολάβοι καθαριότητας σε όλες τις μονάδες της 6ης ΥΠΕ αποτελούν παρελθόν καθώς άρχισε η υπογραφή των ατομικών συμβάσεων των εργαζομένων.



Εισαγγελέας για την καθαριότητα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 14, 2017 Rating: 5 Στον εισαγγελέα διαβιβάζεται ο φάκελος για την καθαριότητα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπως επίσημα έκανε γνωστό η διοίκησ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: