728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Θετική εξέλιξη για το Κέντρο Υγείας Πάργας – Από τις 15 Μαϊου θα εφημερεύει καθημερινά! Η Ελσα Υφαντή στον Prisma



Θετικές φαίνεται να είναι οι εξελίξεις σχετικά με το κέντρο υγείας Πάργας μετά τις κινητοποιήσεις των κατοίκων.

Όπως ενημέρωσε η εκπρόσωπος της κίνησης για το κέντρο υγείας Πάργας κα Έλσα Υφαντή μιλώντας στον Prisma 91,6 μετά από συνάντηση που είχαν με τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ Νικολόπουλο, μετά τις 15 Μαίου το κέντρο υγείας θα λειτουργήσει με καθημερινές εφημερίες.
Αυτό θα γίνει με διαχείρηση του ανθρωπίνου δυναμικού της γύρω περιοχής.

«Αυτό εμάς αρχικά μας αρκεί καθώς θέλουμε την καλοκαιρινή περίοδο οι επισκέπτες μας να νιώθουν ασφάλεια» σημείωσε η κα Υφαντη.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην επίσκεψη που έκαναν στον περιφερειάρχη ο οποίος, όπως σημείωσε κράτησε αρνητική στάση απέναντι τους, «Η συμπεριφορά του περιφερειάρχη απέναντί μας ήταν απαράδεκτη» σημείωσε η κα Υφαντη.

Ακούστε το απόσπασμα:

πηγη:http://www.prismaradio.gr/thetiki-exelixi-gia-to-kentro-igias-pargas-apo-tis-15-maiou-tha-efimerevi-kathimerina-i-elsa-ifanti-ston-prisma/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Θετική εξέλιξη για το Κέντρο Υγείας Πάργας – Από τις 15 Μαϊου θα εφημερεύει καθημερινά! Η Ελσα Υφαντή στον Prisma Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Απριλίου 27, 2017 Rating: 5 Θετικές φαίνεται να είναι οι εξελίξεις σχετικά με το κέντρο υγείας Πάργας μετά τις κινητοποιήσεις των κατοίκων. Όπως ενημέρωσε η εκ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: