728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εκατοντάδες αθλητές στον 19ο Μπιζάνιο Δρόμο



Την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα, υπό βροχή φέτος, ο «19ος Μπιζάνιος Δρόμος». Πολλοί συμπολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής, μαζεύτηκαν στην πλατεία, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και χειροκρότησαν με θέρμη για την προσπάθειά τους όλους τους δρομείς, μικρούς και μεγάλους, που συμμετείχαν και στα τέσσερα αγωνίσματα.

Ιδιαίτερα μεγάλος, πάνω από 600, ήταν ο αριθμός των λιλιπούτειων αθλητών που, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, αψήφησαν τη βροχή και τον αέρα και έτρεξαν με ορμή τα 1000 μέτρα της δικής τους διαδρομής τους, κερδίζοντας το δυνατό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην εκδήλωση συμμετείχαν δρομείς από την Παραμυθιά, την Κόνιτσα, την Κέρκυρα, την Άρτα, το Μέτσοβο, την Καλαμπάκα, την Πάργα, τη Λευκάδα, την Πτολεμαΐδα, την Ηγουμενίτσα, την Κοζάνη, την Καστοριά, τα Γρεβενά και τη Φιλιππιάδα.

Ακολούθησαν οι απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων στους νικητές, ενώ μετάλλια μοιράστηκαν σε όλους, όσοι έλαβαν μέρος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, κος Θωμάς Μπέγκας, ο βουλευτής Ν. Ιωαννίνων, κος Ιωάννης Στέφος, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων, ο Επιτελάρχης της 8ης Μεραρχίας, Αντισυνταγματάρχης Μιχαήλ Σοσώνης, ο Αντιπύραρχος, κος Περικλής Μπόττης, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κος Κωνσταντίνος Γκόγκος, οι Αντιπεριφερειάρχεις, κύριοι, Γιάννης Καραμπίνας και Κώστας Σιαράβας, οι Αντιδήμαρχοι, κύριοι, Παντελής Κολόκας και Ιωάννης Λιόντος, ο κος Λάζαρος Νάτσης, Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για την ανατροπή», ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, περιφερειακό τμήμα Ιωαννίνων, κος Νικόλαος Γερασιμίδης και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλους αυτούς που με την αμέριστη προσφορά τους συνέβαλαν στην πετυχημένη διεξαγωγή του «19ου Μπιζάνιου Δρόμου».

Συγκεκριμένα ευχαριστεί την Τροχαία Ιωαννίνων, το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ιωαννίνων Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων, τον Σύνδεσμο Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Ηπείρου, την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.), το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών και τους εθελοντές της διοργάνωσης.

«Κλείνοντας, απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όσους τίμησαν, λαμβάνοντας μέρος, αυτό το ιδιαίτερο δρομικό γεγονός, που ενισχύει την ιστορική μνήμη, προσφέρει τη χαρά της συμμετοχής και αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη μας. Το πιστοποιητικό συμμετοχής και επίδοσης οι συμμετέχοντες στον Μπιζάνιο Δρόμο (11.500) θα μπορούν να το παραλαμβάνουν ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.pkdi.gr, είκοσι (20) ημέρες μετά τη διεξαγωγή του αγώνα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πρωτιές αθλητών του ΝΟΙ

Εξάλλου, πιστός στο ετήσιο ραντεβού του, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων έδωσε δυναμικό «παρών» για μία ακόμη φορά στον 19ο Μπιζάνιο Δρόμο. Αθλητές του όλων των κατηγοριών έτρεξαν και στις τρεις διαδρομές του αγώνα ανταγωνιζόμενοι με αξιώσεις δρομείς σωματείων του Στίβου και κατακτώντας ξανά πολλές πρωτιές και διακρίσεις.

Πιο αναλυτικά, στον μεγάλο αγώνα των 11.500 μ. η Άρτεμις Ντούσκου κατέκτησε την τρίτη θέση στις γυναίκες και το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο τερματισμού 50.34. Στις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης πλασαρίστηκαν επίσης, σε σύνολο 500 περίπου δρομέων, οι αθλητές: Άγγελος Μπερής (35ος) με χρόνο 47.22, Άρης Γραμμενιάτης (36ος) με 47.23, Μιχάλης Φαϊτάς (37ος) με 47.23, Κωνσταντίνος Θεοδώρου (56ος) με 49.49, Γιάννης Πιτσούνης (64ος) με 50.36 και Μανώλης Παπασταύρου (65ος) με χρόνο 50.38.

Στον αγώνα των 2.000 μ. για μαθητές Γυμνασίων, στα αγόρια ο Λεωνίδας Γούνης πήρε τη δεύτερη θέση και ο Βασίλης Αγγέλης την τρίτη. Στη διαδρομή των 3.000 μ. για μαθητές Λυκείου, στα αγόρια ο Γιώργος Γραμμενιάτης κατέκτησε την πρώτη θέση και ο Ευάγγελος Ντακούμης την τρίτη θέση, ενώ στα κορίτσια και τις τρεις θέσεις κατέλαβαν αθλήτριες του ΝΟΙ και συγκεκριμένα η Αφροδίτη Σιόλου την πρώτη, η Παρασκευή Παίδαρου τη δεύτερη και η Ευαγγελία Μπουμπογιάννη την τρίτη. Με πολύ καλούς χρόνους τερμάτισαν στους δύο μαθητικούς αγώνες και μία πλειάδα ακόμη νεαρών αθλητών και αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου.

Εκατοντάδες αθλητές στον 19ο Μπιζάνιο Δρόμο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 17, 2016 Rating: 5 Την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα, υπό βροχή φέτος, ο «19ος Μπιζάνιος Δρόμος». Πολλοί συμπολίτες ανταποκρίθηκαν...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: