728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ένα ξεφτέρι και μια γερακίνα βρέθηκαν πυροβολημένα σε Πρέβεζα και Λευκάδα




Δύο μη θηρεύσιμα είδη βρέθηκαν πυροβολημένα
Δύο ακόμα περιστατικά με μη θηρεύσιμα είδη που βρέθηκαν πυροβολημένα σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας επιβεβαιώνουν αυτό που πραγματικά συμβαίνει ότι παντού στη χώρα κυνηγοί που αυτοχαρακτηρίζονται μάλιστα και ως «διαχειριστές της φύσης» πυροβολούν ό,τι πετάει, κολυμπάει, περπατάει, έρπεται για πλάκα…
Η Πέλλα Καλογήρου εθελόντρια του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων στην Πρέβεζα θα στείλει αύριο στις εγκαταστάσεις του Ε.Κ.Π.Α.Ζ. στην Αίγινα ένα ξεφτέρι που εντοπίστηκε πυροβολημένο από εργαζόμενους στον Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού και μια γερακίνα (αρσενικό ενήλικο πτηνό) που βρέθηκε στο νησί της Λευκάδας και αυτό πυροβολημένο.
Άλλωστε μόλις χθες ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκε ένας αργυροπελεκάνος νεκρός στις 10 Ιανουαρίου στην περιοχή του Κάλαβου και όπως αποδείχτηκε το πτηνό – ένα παγκοσμίως απειλούμενο είδος – ήταν πυροβολημένο.
Όσα φυσικά φτάνουν στο φως της δημοσιότητας είναι ένα μικρό ποσοστό των όσων πραγματικά συμβαίνουν εις βάρος των ζώων και από τους κυνηγούς.


Ένα ξεφτέρι και μια γερακίνα βρέθηκαν πυροβολημένα σε Πρέβεζα και Λευκάδα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2016 Rating: 5 Δύο μη θηρεύσιμα είδη βρέθηκαν πυροβολημένα Δύο ακόμα περιστατικά με μη θηρεύσιμα είδη που βρέθηκαν πυροβολημένα σε διαφορετικές...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: