728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

[ΕΛΛΑΔΑ]ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ- Το χαμόγελο του μικρού Φοίβου μετά την ΤΡΑΓΩΔΙΑ



Μετά τη σύλληψη του πατέρα του, το μεσημέρι της Κυριακής, ο μικρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου Πολυγύρου, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα. Στο πλευρό του βρίσκονται ειδικοί παιδοψυχολογοι που τον παρακολουθούν, αλλά και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου που στέλνει όλη την αγάπη στον τετράχρονο και δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στην οικογένεια της άτυχης Λέλας.
«Είμαι καλά με τον πάππου και τη γιαγιά», είπε στο protothema.gr ο τετράχρονος, χαμογελώντας ανακουφισμένος.
Το δωμάτιο του μικρού Φοίβου στο παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου είναι γεμάτο παιχνίδια. Εκείνος χαμογελά και παίζει στην αγκαλιά της γιαγιάς και του παππού, ενώ όλο το νοσηλευτικό προσωπικό δεν σταμάτα να περνά από το δωμάτιό του. Το μικρο παιδί αναρρώνει και σταδιακά βρίσκει το χαμόγελο του, μας λέει συγκινημένη η γιαγιά του, η κυρία Μαρία.
Όλα αυτά ενώ ο πατέρας του μικρού, ο 35χρονος Κλοντ Λέσι, οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα και έλαβε αναβολή για να απολογηθεί την Τετάρτη.
Μιλώντας την Κυριακή στους αστυνομικούς για το πώς κατάφερνε να κρυφτεί ο 35χρονος αποκάλυψε ότι όλες αυτό το διάστημα ζούσαν μαζί με τον μικρό Φοίβο σαν αγρίμια. Όπως είπε στους αστυνομικούς, το πρώτο βράδυ μετά τη δολοφονία έμειναν σε ένα αντίσκηνο στο βουνό, στη συνέχεια έμειναν σε ένα εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο και τα υπόλοιπα βράδια όπου έβρισκαν. Σύμφωνα με τον παππού του μικρού Φοίβου, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr, ο Αλβανός κυκλοφορούσε με τα πόδια, είχε διαρρήξει ένα σπίτι σε μικρή απόσταση από τα Ορμύλια, ενώ για να ταΐσει το μικρό παιδί έκλεβε φρούτα -σε μια περίπτωση μια κότα ενώ σε μια άλλη τηγάνισε αλεύρι. Όσο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο μικρός Φοίβος ο παππούς του εξομολογείται: «Έχει άλλαξε εντελώς. Τώρα έχουμε τάξει να τον μεγαλώσουμε μαζί με τον αδερφό του».
Ο μικρός Φοίβος παίζει στο δωμάτιο του νοσοκομείου



πηγη:
[ΕΛΛΑΔΑ]ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ- Το χαμόγελο του μικρού Φοίβου μετά την ΤΡΑΓΩΔΙΑ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2016 Rating: 5 Μετά τη σύλληψη του πατέρα του, το μεσημέρι της Κυριακής, ο μικρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου Πολυγύρου, όπου και παραμένει μέχρι σή...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: