728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Α.Ο. Πάργας: Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις

Εξαιρετική η ομάδας μας εχτες ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τις στην έδρα της νικώντας τον ανανεωμένο Πρωτέα Ηγουμενίτσας με τελικό σκορ 72-68.


Εξαιρετική η ομάδας μας εχτές ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τις στην έδρα της νικώντας τον ανανεωμένο Πρωτέα Ηγουμενίτσας με τελικό σκορ 72-68.
Κρατάμε την θετική εμφάνιση του Nick Kontaxis .μετά από τον πολύμηνο τραυματισμό του δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης και δείχνει με το καλημέρα ότι θα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στην φαρέτρα του coach Petros Kokkoris .
Από τους νικητές πρώτος σκόρερ στην ομάδα μας ήταν ο Βαγγέλης Ευαγγέλου με 20 πόντους, δείχνοντας με το καλημέρα ότι αποτελεί γρανάζι σημαντικό στην γραμμή των ψηλών.
Φίλιππος Παππάς με 17 έπαιξε και τα 40 λεπτά της αναμέτρησης ως βασικός καθοδηγητής της ομάδας μας..Κονταξής Νικόλαος με 14 Τζιάλλας Χαράλαμπος 3 δυνατες μάχες και στις δύο ρακέτες, Καρβούνης Γεώργιος με 9 Πόντους καθοριστικούς μια και αποτελεί τον έμπειρο παίχτης μας
Γκίκας Κυριάκος με 9 ψύχραιμος και καθοριστικός και ακολουθούν Βέργος Σπυρίδων, Κόκορης Κωνσταντίνος, Αυλωνίτης ελλισέως ο αρχηγός της ομάδας οπου ο ρόλος του είναι καθοριστικός στις ισορροπίες του αγώνα.
Ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια και πάντα νίκες
Α.Ο. Πάργας: Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 11, 2023 Rating: 5 Εξαιρετική η ομάδας μας εχτές ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τις στην έδρα της νικώντας τον ανανεωμένο Πρωτέα Ηγουμενίτσας ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: