728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

«Ωδή» Independent και στην Πάργα

The Independent, καταγράφοντας τους πιο μαγευτικούς όρμους και τους πιο απομονωμένους κολπίσκους, που αξίζει κανείς να επισκεφτεί.



Ένα ρεπορτάζ «ωδή» στις ελληνικές παραλίες δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα The Independent, καταγράφοντας τους πιο μαγευτικούς όρμους και τους πιο απομονωμένους κολπίσκους, που αξίζει κανείς να επισκεφτεί.

Παρά το γεγονός πως ο καιρός να έχει αρχίσει να θυμίζει χειμώνα και οι νύχτες να διαρκούν περισσότερο, σύμφωνα με την εφημερίδα «δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να αρχίσετε να ονειρεύεστε ηλιόλουστες ημέρες, κρυστάλλινα νερά και λευκή άμμο, ιδανικά για την επόμενη μεγάλη καλοκαιρινή σας απόδραση».

Στο αφιέρωμα της Βρετανικής εφημερίδας κορυφαία θέση έχει η Πάργα με το ενετικό της κάστρο και τις πανέμορφες παραλίες της.

«Στην παραθαλάσσια πόλη της Πάργας θα βρει κανείς το ενετικό κάστρο του 11ου αιώνα που σκαρφαλώνει σε ένα λόφο με θέα στη θάλασσα και τις όμορφες παραλίες του.

Ο Βάλτος είναι ιδανική επιλογή να κάνετε το μπάνιο του ένας επισκέπτης, καθώς έχει καθαρά, ήρεμα νερά και είναι προστατευμένη από τον άνεμο χάρη στην τοποθεσία της, ενώ το Σαρακίνικο είναι πιο «οικογενειακή» επιλογή με πολλές παροχές και μια από τις πιο όμορφες παραλίες της περιοχής» αναφέρεται μεταξύ άλλων.




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
«Ωδή» Independent και στην Πάργα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 11, 2023 Rating: 5 Ένα ρεπορτάζ «ωδή» στις ελληνικές παραλίες δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα The Independent, καταγράφοντας τους πιο μαγευτικούς όρμους και ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: