728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Φιλανθρωπικός αγώνας το Σάββατο στο γήπεδο Πάργας

ΣΑΒΒΑΤΟ 16:15 ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΓΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ



ΣΑΒΒΑΤΟ 16:15 ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΓΑΣ
ΑΓΩΝΑΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Ο Απόλλων Πάργας, οι παλαίμαχοι του και οι φίλοι του, πιστοί στο ήθος και στις αρχές του συλλόγου από ιδρύσεως του, προάγοντας το κοινωνικό και ανθρώπινο προφίλ της ομάδας, διοργανώνουν φιλικό αγώνα ,προς τιμήν του αδικοχαμένου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας και φίλου μας Λευτέρη Παλαιολογουδια. Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί ανάμεσα στους παλαίμαχους του Απόλλωνα Πάργας και της Πρέβεζας. Τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του εκλιπόντος, ως βοήθεια και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, για όσα ο Λευτέρης προσέφερε στο σύλλογο.
Ο σκοπός είναι ιερός..Το Σάββατο ας είμαστε όλοι εκεί ,να τιμήσουμε το φίλο μας για τον αδόκητο χαμό του, προσφέροντας το ελάχιστο στους δικούς του ανθρώπους.
Αυτό σημαίνει ποδόσφαιρο, αυτό σημαίνει αθλητισμός και κάθε σύλλογος οφείλει πρωτίστως να προάγει το κοινωνικό του πρόσωπο για να δίνει ουσιαστικό νόημα στη λειτουργία και την ύπαρξη του. Ο αγώνας θα διεξαχθεί με κάθε επισημότητα, με τη ύπαρξη γιατρού και διαιτητών, ενώ όλοι οι παλαίμαχοι θα διαθέσουν και αυτοί ένα ποσό, συμβάλλοντας στην ενίσχυση των εσόδων.. Θα συμμετάσχουν και άνθρωποι που τίμησαν το σύλλογο οι οποίοι είναι εκτός Πάργας..
Φιλανθρωπικός αγώνας το Σάββατο στο γήπεδο Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Απριλίου 27, 2022 Rating: 5 ΣΑΒΒΑΤΟ 16:15 ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΓΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Ο Απόλλων Πάργας, οι παλαίμαχοι του και οι φίλοι του, πιστοί στο ήθος και στις α...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: