728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Νέα απάτη στα Γιάννινα με αγγελία στο διαδίκτυο

Δικογραφία σε βάρος ημεδαπού σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων για απάτη μέσω διαδικτύου, στο πλαίσιο αγοραπωλησίας.  Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο κατηγορούμενος κατάφερε να πείσει ημεδαπό, ο οποίος είχε αναρτήσει αγγελία για πώληση αυτοκινήτου, ότι του κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό το συμφωνημένο χρηματικό ποσό, στέλνοντάς του και φωτογραφία από την υποτιθέμενη μεταφορά των χρημάτων.



Δικογραφία σε βάρος ημεδαπού σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων για απάτη μέσω διαδικτύου, στο πλαίσιο αγοραπωλησίας.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο κατηγορούμενος κατάφερε να πείσει ημεδαπό, ο οποίος είχε αναρτήσει αγγελία για πώληση αυτοκινήτου, ότι του κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό το συμφωνημένο χρηματικό ποσό, στέλνοντάς του και φωτογραφία από την υποτιθέμενη μεταφορά των χρημάτων.

Με τον τρόπο αυτό κατάφερε να του αποσπάσει το αυτοκίνητο χωρίς όμως στην πραγματικότητα να έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ.




Νέα απάτη στα Γιάννινα με αγγελία στο διαδίκτυο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιανουαρίου 12, 2022 Rating: 5 Δικογραφία σε βάρος ημεδαπού σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων για απάτη μέσω διαδικτύου, στο πλαίσιο αγοραπωλησίας. Ει...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: