728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το πρώτο σημαντικό βήμα για τη δημιουργία μιας νέας Παιδικής Χαράς







ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ-ΌΛΑ ΚΑΛΑ.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταφορά των παλαιών κοντέϊνερς από το τον χώρο του 1ου Δημοτικού στο 2ο, το πρώτο σημαντικό βήμα για τη δημιουργία μιας νέας Παιδικής Χαράς στον ίδιο χώρο που θυμόμαστε όλοι από παιδιά. 
Οι βασικοί λόγιοί για αυτή τη 'μετακόμιση' είναι ότι η Πάργα δεν διέθεται ως τώρα μια πιστοποιμένη Παιδική Χαρά και ότι ο χώρος αυτός στο κέντρο του χωριού είναι ιδανικός από πολλές απόψεις αλλά και ουσιαστικά ο μόνος για αυτή την χρήση. 

Σαν Δήμος θα επισπεύσουμε, κατά το δυνατόν, τις διαδικασίες για την κατασκευή της. Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν σήμερα αυτό το δύσκολο εγχείρημα που διήρκεσε περίπου 10 ώρες και χρειάστηκαν πολλοί άνθρωποι και οχήματα για να πραγματοποιηθεί. Μη ξεχνάμε πως όλα γίνονται για το καλό του τόπου και το συγκεκριμένο για τα παιδιά του!



Το πρώτο σημαντικό βήμα για τη δημιουργία μιας νέας Παιδικής Χαράς Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Φεβρουαρίου 28, 2021 Rating: 5 ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ-ΌΛΑ ΚΑΛΑ. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταφορά των παλαιών κοντέϊνερς από το τον χώρο του 1ου Δημοτικού στο 2ο, το πρώτο σημαντικ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: