728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μειώνεται η ύλη των πανελλαδικών- Η απόφαση




Μειώνεται η εξεταστέα ύλη των εξεταζομένων μαθημάτων στις Πανελλήνιες 2021, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, σύμφωνα με απόφαση της υπουργού Παιδείας.



Μειώνεται η εξεταστέα ύλη των εξεταζομένων μαθημάτων στις Πανελλήνιες 2021, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, σύμφωνα με απόφαση της υπουργού Παιδείας.

Τη μείωση της ύλης των μαθημάτων της Γ΄τάξης ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ και της Δ΄τάξης των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων, για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις του σχολικού έτους 2020-2021, αποφάσισε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Όπως έγινε γνωστό, η υπουργός αιτήθηκε από το Δ.Σ. του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) να εισηγηθεί συγκεκριμένες περικοπές της ύλης των μαθημάτων γενικής παιδείας, μαθημάτων ομάδων προσανατολισμού και μαθημάτων ειδικότητας για τις πανελλαδικές εξετάσεις, λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία του κορονοϊού.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, «το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων βρίσκεται κοντά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς και σε διαρκή συνεννόηση με τους ειδικούς, ώστε να επιτευχθεί ο διττός στόχος: η διασφάλιση της ατομικής και δημόσιας υγείας και ταυτόχρονα η απρόσκοπτη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας».

Δείτε αναλυτικά την απόφαση για τη μείωση της ύλης στις Πανελλήνιες 2021.






Μειώνεται η ύλη των πανελλαδικών- Η απόφαση Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιανουαρίου 08, 2021 Rating: 5 Μειώνεται η εξεταστέα ύλη των εξεταζομένων μαθημάτων στις Πανελλήνιες 2021, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, σύμφωνα με απόφαση της υπουργ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: