728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στην Πάργα το «Selfie Reloaded» δείτε το επεισόδιο




Δείτε σήμερα: «Πάργα»
Eπεισόδιο 20


Στο 20ο επεισόδιο του 4ου κύκλου, το SELFIE επισκέπτεται την Πάργα!

Ξεκινάμε την περιήγησή μας από το Λιμάνι Πάργας και επισκεπτόμαστε στο νησάκι της Παναγιάς, που δεσπόζει στον κόλπο του λιμανιού, το απομεινάρια του γαλλικού οχυρού, την εκκλησιά της Παναγιάς και μία υποβρύχια σπηλιά στον κόλπο της Πάργας, για την πρώτη υποβρύχια selfie της εκπομπής!

Συνεχίζουμε και επισκεπτόμαστε την τεράστια άγκυρα, που ζυγίζει 6 τόνους και σηματοδοτεί το λιμάνι της Πάργας, τον ιστορικό Ναό των Αγίων Αποστόλων και το Ενετικό Κάστρο.

Στο 2ο γύρο του παιχνιδιού μας αναστατώνουμε την τοπική αγορά του λιμανιού της Πάργας αναζητώντας Memory Selfie και συνεχίζουμε στον 3ο γύρο του παιχνιδιού μας με ένα “τοπικό παιχνίδι γνώσεων”, στο Ενετικό Κάστρο.

Στον τελικό γύρο, μία σελφο-δρομία με sub στη γαλάζια θάλασσα της Πάργας, θα καθορίσει τον αποψινό μας νικητή.

Ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας στο λιμάνι της Πάργας, όπου με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και παραδοσιακών χορών, από τη Χορευτική Ομάδα Πάργας, ανακοινώνουμε το νικητή του σημερινού μας επεισοδίου.










πηγη:https://www.ert.gr/
Στην Πάργα το «Selfie Reloaded» δείτε το επεισόδιο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 11, 2020 Rating: 5 Δείτε σήμερα: «Πάργα» Eπεισόδιο 20 Στο 20ο επεισόδιο του 4ου κύκλου, το SELFIE επισκέπτεται την Πάργα! Ξεκινάμε την περιήγησή μας από τ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: