728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συνελήφθη στην Ιόνια για μεταφορά αλλοδαπών




Συνελήφθη το πρωί στην Ιόνια Οδό (στο ύψος του Τερόβου Ιωαννίνων), από αστυνομικούς του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για μεταφορά δύο μη νόμιμων αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο κατηγορούμενος, ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν των απαιτούμενων ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη είσοδο και παραμονή τους στη χώρα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος είχε παραλάβει τους μη νόμιμους αλλοδαπούς από περιοχή του Μεσολογγίου με σκοπό να τους μεταφέρει στη Βέροια, έναντι χρηματικής αμοιβής -250- ευρώ.

Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων των αλλοδαπών, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν διοικητικά μέτρα απαγόρευσης εισόδου στο έδαφος Schengen.

Το παραπάνω Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά κατασχέθηκε ενώ βεβαιώθηκαν και τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα για μετακίνηση εκτός του νομού του τόπου κατοικίας.






Συνελήφθη στην Ιόνια για μεταφορά αλλοδαπών Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 13, 2020 Rating: 5 Συνελήφθη το πρωί στην Ιόνια Οδό (στο ύψος του Τερόβου Ιωαννίνων), από αστυνομικούς του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιω...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: