728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Επτά συλλήψεις για την επίθεση σε ιδιοκτήτη καταστήματος.. Βαρύτατο κατηγορητήριο





Επτά ημεδαποί ηλικίας από 22 μέχρι 25 ετών συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας και είναι πλέον κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της ληστείας, αθλητικής βίας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων. Οι επτά κατηγορούμενοι είναι αυτοί που επιτέθηκαν με αγριότητα στον ιδιοκτήτη καταστήματος στην Πλατεία Ομήρου, τραυματίζοντας τον ίδιο και προκαλώντας σημαντικές φθορές στην επιχείρησή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, μετέβησαν σε κατάστημα που διατηρεί ημεδαπός στα Ιωάννινα, στον οποίο επιτέθηκαν με πέτρες, ξύλα και πυρσούς χειρός, τραυματίζοντάς τον, ενώ προκάλεσαν και φθορές στο κατάστημα.

Επιπρόσθετα, ένας εκ των κατηγορουμένων, ηλικίας 23 ετών, κατηγορείται ότι αφαίρεσε κατά τη διάρκεια της επίθεσης ένα σακίδιο πλάτης με προσωπικά έγγραφα του παθόντα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκαν άμεσα τα στοιχεία των κατηγορουμένων, οι οποίοι συνελήφθησαν διαδοχικά, σε διάφορα σημεία της πόλης των Ιωαννίνων.

Στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκε το αφαιρεθέν σακίδιο πλάτης με τα προσωπικά έγγραφα του παθόντα, στον οποίο αποδόθηκαν.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των ερευνών στα σπίτια των κατηγορουμένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι του 23χρονου:

(5) φωτοβολίδες
(3) καπνογόνα
(2) πυρσοί χειρός
βεγγαλικό χειρός
μεταλλική σιδερογροθιά
(3) σουγιάδες
πτυσσόμενο μαχαίρι
πολυεργαλείο
κουκούλα τύπου full-face
Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.





Επτά συλλήψεις για την επίθεση σε ιδιοκτήτη καταστήματος.. Βαρύτατο κατηγορητήριο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαΐου 14, 2020 Rating: 5 Επτά ημεδαποί ηλικίας από 22 μέχρι 25 ετών συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας και είναι πλέον κατηγορούμενοι για τα αδικήματα τ...

[][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: