728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ορκίστηκε ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Άρτας Βαγγέλης Ντάκουλας στην Πάτρα




Ορκίστηκε το εχθές Πέμπτης στην Πάτρα, παρουσία του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Άρτας Βαγγέλης Ντάκουλας.
Ο πρεβεζάνος διοικητής ορκίστηκε μαζί με άλλους 3 νέους διοικητές, τον Χρίστο Χρισόδουλο του νοσοκομείου Πύργου, τον Γεώργιο Ραγκούση νοσοκομείου Ζακύνθου και τον βιοχημικό Λεωνίδα Ρουμπάτη του νοσοκομείου Κέρκυρας.
Το onprevezanews.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Ντάκουλα, οποίος μας είπε:
''Νιώθω τιμή και ευθύνη για την επιλογή μου ως διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας. Βασικός μου στόχος είναι η την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς που θα περάσουν την πόρτα του νοσοκομείου. Σε συνεργασία με το Υπουργείο, την 6η ΥΠΕ αλλά και άλλους φορείς θα μεριμνήσουμε για αυτό, αλλά και για την πρόληψη και την ενημέρωση των πολιτών''.

Ορκίστηκε ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Άρτας Βαγγέλης Ντάκουλας στην Πάτρα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιανουαρίου 17, 2020 Rating: 5 Ορκίστηκε το εχθές Πέμπτης στην Πάτρα, παρουσία του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Άρτας Βα...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: