728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Βραβεία για αστυνομικούς που διακρίθηκαν!




Την ημέρα της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης επέλεξε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων για να βραβεύσει τρία μέλη της που διακρίθηκαν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Τρεις αστυνομικούς που έκαναν κάτι παραπάνω από το καθήκον.

Ο πρώτος ήταν ο Γιάννης Σταθόπουλος ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.

Έμπειρος αναρριχητής, χαράκτης ορεινών διαδρομών, εκπαιδευτής και μέλος της Ομοσπονδίας Ορειβασίας και αναρρίχησης, ήταν ο άνθρωπος που συνέδραμε σε δύο θλιβερά περιστατικά στην Τύμφη. Διακινδυνεύοντας τη ζωή του εντόπισε και προσέγγισε σε δύσβατα και απόκρημνα σημεία, τις σορούς του 39χρονου Αστυνομικού Ηλία Καλαϊτζή και του 26χρονου Άγγλου, Ρόμπερτ Φρομ.

Ο δεύτερος είναι ο Ιωάννης Τζίμας, ο οποίος υπηρετεί στην Ομάδα ΔΙΑΣ Ιωαννίνων. Έπεσε εν ώρα υπηρεσίας στα παγωμένα νερά της λίμνης Παμβώτιδας σώζοντας από βέβαιο πνιγμό νεαρή γυναίκα. Στη συγκεκριμένη περιοχή, τα τελευταία χρόνια έχουν καταμετρηθεί αρκετοί νεκροί από πνιγμούς, ενώ η επικινδυνότητα της λίμνης είναι γνωστή σε όλους καθώς ο πυθμένας της είναι ιδιαιτέρως προσχωσιγενής και ελώδης. Ο Γιάννης παρ’ όλα αυτά αψήφησε τις παραμέτρους αυτές και έχοντας ως μοναδικό στόχο την διάσωση της γυναίκας το κατάφερε, προκαλώντας με αυτήν του την έξοχη πράξη το σεβασμό και την εκτίμηση των Ηπειρωτών πολιτών.

Ο τρίτος είναι ο Επαμεινώντας Ζήκος, ο οποίος υπηρέτησε επί σειρά ετών στο Τ.Τ Ιωαννίνων και αποστρατεύτηκε στις 31-12-2019 με τον βαθμό του Αστυνομικού Υποδιευθυντή. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και επί σειρά ετών αντιπρόσωπός της στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. Ο γνωστός πλέον στην μεγάλη πλειοψηφία των Γιαννιωτών και όχι μόνο πολιτών, με το μικρό του όνομα Νώντας, είναι αυτός ο οποίος επί σειρά τεσσάρων δεκαετιών προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες στην Αστυνομία και στην κοινωνία, μεριμνώντας, με υπευθυνότητα και με πνεύμα αλληλεγγύης, για τη ζωή και την ασφάλεια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ Γρηγόρης Γερακαράκος, ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.ΑΣ.Υ Γιώργος Παπατσίμπας, ο Περιφερειακός Διευθυντής Αστυνομίας Ηπείρου, Ταξίαρχος κ. Δούβαλης Κωνσταντίνος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Ιωαννίνων κ. Μουσελίμης Βασίλειος, ο έγκριτος νομικός κ. Τζούμας Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου κ. Κολιοπάνος Θεόδωρος, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Θεσπρωτίας κ. Νάκος Βασίλειος, ο πρόεδρος της Ι.Ρ.Α & της Ένωσης αποστράτων κ. Κίτσιος Σπυρίδων, καθώς και πλήθος συναδέλφων μας.







Βραβεία για αστυνομικούς που διακρίθηκαν! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιανουαρίου 17, 2020 Rating: 5 Την ημέρα της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης επέλεξε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων για να βραβεύσει τρία μέλη της που διακρίθηκ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: