728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μελέτη για το μέλι της Πίνδου..




Το μέλι της Πίνδου θα αποκτήσει ταυτότητα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Περιφέρεια Ηπείρου μετά την απόφαση για την ανάθεση μελέτης που θα αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του μελιού στην περιοχή της Πίνδου.

Στο πλαίσιο αυτό η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας αποφάσισε τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας/ ΕΛΚΕ για το έργο «Ανάδειξη της ευεργετικής δράσης του μελιού του ορεινού όγκου της Ηπείρου, καθώς και της ευεργετικής δράσης του ενεργειακού τζελ «Bearstrenght» στην υγεία του ανθρώπου με κλινική μελέτη».

Ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εξήγησε πως στη συγκεκριμένη ερευνητική δράση θα συμμετέχουν όλες οι ορεινές περιοχές της Ηπείρου. «Με την ολοκλήρωση αυτής της έρευνας θα υπάρχει μια ειδική πιστοποίηση του μελιού. Και με βάση αυτό, το προϊόν θα μπορέσει να αποκτήσει Γεωγραφική Ένδειξη και Ταυτότητα».





Μελέτη για το μέλι της Πίνδου.. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιανουαρίου 29, 2020 Rating: 5 Το μέλι της Πίνδου θα αποκτήσει ταυτότητα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Περιφέρεια Ηπείρου μετά την απόφαση για την ανάθεση μελέτης που...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: