728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Νέα απεργία και συγκέντρωση στα jumbo από το Ε.Κ. Πρέβεζας, την Κυριακή


Κυριακή  2 Φλεβάρη  στις 10:30 π.μ συγκέντρωση στο JUMBO
(αναχώρηση 10 π.μ από το Φόρο)

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
Η ζωή  μας δεν είναι λάστιχο
Μόνιμη και σταθερή  δουλειά για όλους με αυξήσεις στους μισθούς

Η Κυριακή  2 Φλεβάρη είναι η δεύτερη απεργιακή κινητοποίηση που  έχει αποφασίσει το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας ενάντια στην προσπάθεια του  πολυκαταστήματος να σπάσει τη Κυριακάτικη αργία .Τη προηγούμενη Κυριακή τα πρωτοβάθμια σωματεία διατράνωσαν την αντίθεση  τους στην επιδίωξη αυτή.
  • Καλούμε τους εργαζόμενους του JUMBO να αρνηθούν να δουλέψουν τη Κυριακή. Να μην δεχθούν να τους χώνουν από πίσω πόρτες  και ράμπες μέσα στο κτίριο. Να ενωθούν με όσους διαδηλώνουν έξω από το κτίριο γιατί αυτοί  είναι οι δικοί τους άνθρωποι και όχι τα αφεντικά και η διεύθυνση του τοπικού υποκαταστήματος.
  • Καλούμε τους εργαζόμενους  των υπόλοιπων πολυκαταστημάτων να μπούνε στον αγώνα γιατί  αν περάσει η ολοκληρωτική κατάργηση της κυριακάτικης αργίας μέσω JUMBO ,στο όνομα της «ανταγωνιστικότητας» θα ακολουθήσουν και   άλλοι
  • Καλούμε όλους τους εργαζόμενους όλων των κλάδων να συμβάλλουν στην ενίσχυση του αγώνα 
Κυβέρνηση – συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση –Κεφάλαιο-Περιφέρεια έχουν αποφασίσει ότι οι ζωές μας ανήκουν στην αγορά  και το κέρδος. Δε μας πείθουν.
Η ταξική αλληλεγγύη  είναι το όπλο μας και η ενότητα η δύναμή    μας
συμμετέχουμε και στηρίζουμε την απεργιακή  συγκέντρωση στα JUMBO

Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία  της δύναμης του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας αλλά και τα σωματεία του δημοσίου να  συντονιστούν αμέσως μετά την απεργιακή κινητοποίηση με νέα συνάντηση για την διαμόρφωση όρων κλιμάκωσης του αγώνα.
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ
Με  τα εργατικά δικαιώματα μπροστά .Να σπάσουμε την εργοδοτική τρομοκρατία

Συνέλευση Συντονισμού Εργαζομένων-Ανέργων Πρέβεζας


Νέα απεργία και συγκέντρωση στα jumbo από το Ε.Κ. Πρέβεζας, την Κυριακή Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιανουαρίου 29, 2020 Rating: 5 Κυριακή  2 Φλεβάρη  στις 10:30 π.μ συγκέντρωση στο JUMBO (αναχώρηση 10 π.μ από το Φόρο) Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: