728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Δήμος Πάργας καλωσορίζει όλους τους συμμετέχοντες στην έναρξη λειτουργίας των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης.




Η νέα Δημοτική αρχή έχει θέσει ως προτεραιότητα την ένταξη των Δημοτών σε προγράμματα και δράσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα τους και που θα τους προσφέρουν ίσες ευκαιρίες μάθησης για όλους. Υλοποιώντας την θέση αυτή και σε συνεργασία με τον ΙΝΕΔΙΒΙΜ του Υπουργείου Παιδείας, δημιούργησε 8 δυναμικά προγράμματα που καλύπτουν ένα εύρη φάσμα γνώσεων και δεξιοτήτων.
Οι δημότες αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή και είμαστε σίγουροι ότι θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που παρουσιάζεται μέσα από τα προγράμματα του Κ.Δ.Β.Μ. Πάργας, ώστε να αποκομίσουν όσα περισσότερα μπορούν. Το Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Πάργας ξεκινά με δυο τμήματα στο Καναλάκι (Βασικά Αγγλικά - Βασικά Γερμανικά) και ένα στην Πάργα (Βασικά Αγγλικά). Οι πολίτες που ενδιαφέρονται για την συμμετοχή στα προγράμματα μπορούν να συνεχίσουν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους. Η συμμετοχή στα προγράμματα είναι δωρεάν.
Ο Δήμαρχος Πάργας και όλο το προσωπικό του Δήμου που εργάστηκε για την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος, εύχεται στους εκπαιδευόμενους καλή αρχή!
Ο Δήμος Πάργας καλωσορίζει όλους τους συμμετέχοντες στην έναρξη λειτουργίας των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιανουαρίου 24, 2020 Rating: 5 Η νέα Δημοτική αρχή έχει θέσει ως προτεραιότητα την ένταξη των Δημοτών σε προγράμματα και δράσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότη...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: