728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Απαγορευτικό και στην Ιόνια για τα φορτηγά




Μετά την Εγνατία, απαγορευτικό και στην Ιόνια Οδό για τα φορτηγά με αφορμή το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της «Νέας Οδού» η απαγόρευση για τα φορτηγά άνω του 1,5 τόνων ισχύει από την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις έξι το πρωί ως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη.

Η διακοπή αφορά το σύνολο του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ, καθώς και τον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού.

Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζει ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.

Απευθυνόμενη στους οδηγούς σημειώνει ότι πρέπει να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των εντόνων φαινομένων, ενώ αν πρέπει να ταξιδέψουν:

 Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας.

 Σε περίπτωση που το όχημα τους δε φέρει χειμερινά ελαστικά, να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους.

 Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός.

 Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075.

 Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.(Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950 26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο 2641 306 306.





Απαγορευτικό και στην Ιόνια για τα φορτηγά Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιανουαρίου 04, 2020 Rating: 5 Μετά την Εγνατία, απαγορευτικό και στην Ιόνια Οδό για τα φορτηγά με αφορμή το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Σύ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: