728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το κυνήγι τελείωσε, η… δίωξη συνεχίζεται




Το κυνήγι του αγριόχοιρου σε όλη τη χώρα, όπως καθορίστηκε, στις αρχές Αυγούστου με την ετήσια ρυθμιστική Απόφαση περί θήρας του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ολοκληρώθηκε.

Η λήξη της περιόδου θήρας του αγριόχοιρου συνδέεται με το βιολογικό κύκλο του, καθώς τα περισσότερα θηλυκά ζώα αυτήν την περίοδο εγκυμονούν.

Ωστόσο, λόγω ανάγκης προστασίας της κτηνοτροφικής παραγωγής, αλλά και λόγω πρόληψης για τη μη εξάπλωση της αφρικανικής πανώλης των χοίρων, συνεχίζεται η υλοποίηση των μέτρων που προβλέπονται στην Απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας περί "δίωξης ημίαιμων, μη δεσποζόμενων, χοίρων και αγριόχοιρων σε αγροτικές και λοιπές περιοχές.

Υπενθυμίζεται ότι έχει προβλεφθεί η συγκρότηση σχετικών συνεργείων δίωξης από τις Δασικές Υπηρεσίες και τους συνεργαζόμενους κυνηγετικούς συλλόγους με τους ειδικούς όρους και προϋποθέσεις που θέτει σχετική Υπουργική Απόφαση του περασμένου Αυγούστου.






Το κυνήγι τελείωσε, η… δίωξη συνεχίζεται Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιανουαρίου 21, 2020 Rating: 5 Το κυνήγι του αγριόχοιρου σε όλη τη χώρα, όπως καθορίστηκε, στις αρχές Αυγούστου με την ετήσια ρυθμιστική Απόφαση περί θήρας του υπουργεί...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: