728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Την Δευτέρα η κρίσιμη συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών παρουσία και των βουλευτών




Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί τελικά η κρίσιμη συνάντηση του Υπουργού Υποδομών με φορείς του Νομού Ιωαννίνων για την τύχη του τμήματος της Ιόνιας Οδού, από τα Γιάννινα μέχρι την Κακαβιά. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στην συνάντηση πέραν του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη, έχουν κληθεί οι δήμαρχοι των περιοχών που σχετίζονται άμεσα με τον δρόμο αλλά και οι βουλευτές του Νομού Ιωαννίνων. Η συνάντηση προκλήθηκε μετά την απάντηση του Υπουργείου ότι εξετάζει την ανάθεση νέας μελέτης για δίιχνη κατασκευή του δρόμου.

Η σύσκεψη είναι ιδιαίτερα σημαντική και κρίσιμη για την τύχη του οδικού άξονα, που αποτελεί τμήμα της Ιόνιας Οδού και κατ’ επέκταση των διευρωπαϊκών δικτύων.

Είναι η πρώτη δε που γίνεται προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και σε επίπεδο μελετών καθώς άλλοι υποστηρίζουν ότι οι μελέτες για το σύνολο του δρόμου δεν έχουν ολοκληρωθεί κι άλλοι ότι έχουν περαιωθεί από το 2015.

Παράλληλα οι εκπρόσωποι των Ιωαννίνων που θα βρεθούν στη συνάντηση θα κληθούν να καταθέσουν τις απόψεις τους ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το Υπουργείο θα επιχειρήσει να διασκεδάσει τις αντιδράσεις με μία μεσοβέζικη πρόταση.

Πέρα όμως από τον τρόπο κατασκευής του έργου εξ ίσου σημαντικό είναι το γεγονός διασφάλισης της χρηματοδότησής του.

Το Υπουργείο θα πρέπει πλέον να ξεκαθαρίσει ποιες είναι οι λύσεις που εξετάζει είτε αυτές αφορούν την διαπραγμάτευση με την Ευρωπαική Τράπεζα Επενδύσεων είτε την επέκταση της σύμβασης παραχώρησης.






Την Δευτέρα η κρίσιμη συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών παρουσία και των βουλευτών Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιανουαρίου 21, 2020 Rating: 5 Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί τελικά η κρίσιμη συνάντηση του Υπουργού Υποδομών με φορείς του Νομού Ιωαννίνων για την τύχη του τ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: