728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στο εδώλιο για παρενόχληση μέσω διαδικτύου!




Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Άρτας θα βρεθεί ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω του διαδικτύου, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ο 35χρονος είχε αναγάγει σε… επιστήμη την σεξουαλική παρενόχληση μέσω των κοινωνικών δικτύων με αποτέλεσμα να υποβληθούν μηνύσεις εναντίον του, από νεαρές κυρίως γυναίκες και από διάφορες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας η δράση του καλύπτει μία εξαετία, από το 2012 μέχρι και το 2018.

Διατηρούσε ψεύτικους λογαριασμούς με φωτογραφία ανήλικου και με ψευδόμενο και συνήθως έκανε χρήση τους μέσω συσκευής κινητού τηλεφώνου.

Έτσι είχε προσεγγίσει νεαρά κορίτσια και ανήλικα τα οποία στη συνέχεια παρενοχλούσε στέλνοντας βίντεο και φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο.

Ο ίδιος ομολόγησε στις αρχές ότι έχει στείλει μηνύματα με βίντεο και φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο σε 2000 «φίλες» του.

Τέλος στη δράση του έβαλαν οι μηνύσεις που δέχθηκε και πλέον στις 25 Φεβρουαρίου θα βρεθεί αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.





Στο εδώλιο για παρενόχληση μέσω διαδικτύου! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιανουαρίου 20, 2020 Rating: 5 Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Άρτας θα βρεθεί ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γεν...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: