728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το Trondheim της Νορβηγίας προσγειώνεται στα Γιάννινα.. Νέα πτήση από τον Ιούνιο!




Μία νέα πτήση από την Σκανδιναβία θα φέρει στα Γιάννινα το 2020. Η αρχή θα γίνει από την 1η Ιουνίου. Με τον «Βασιλιά Πύρρο» θα συνδεθεί το Trondheim της Νορβηγίας. Πρόκειται για μία πόλη 200 χιλιάδων κατοίκων που βρίσκεται στην κεντρική Νορβηγία. Οι πτήσεις θα γίνονται για λογαριασμό της Apollo, της εταιρίας που έβαλε τις βάσεις για την απογείωση του αεροδρομίου Ιωαννίνων. Βασικός προορισμός των επισκεπτών θα είναι τα χωριά του Ζαγορίου και ήδη η πώληση «πακέτων» έχει ξεκινήσει. Η Apollo αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά πρακτορεία και στην Ήπειρο φέρει τουρίστες κυρίως από τις Σκανδιναβικές χώρες.

Έβαλε τα Γιάννινα στους προορισμούς της πριν από δυόμισι χρόνια και στο διάστημα αυτό αύξησε σημαντικά τις πτήσεις τσάρτερ μεταφέροντας τουρίστες τόσο προς τα παράλια της Ηπείρου όσο και προς το Ζαγόρι από τον Μάιο και μέχρι τον Οκτώβριο.

Το 2019 για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων ήταν μακράν η καλύτερη χρονιά του. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία των πρώτων δέκα μηνών είναι αυτό που σημειώνει το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης διακίνησης επιβατών σε όλη την χώρα.

Η άνοδος φτάνει στο 27,5%.

Στο δεκάμηνο από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων διακινήθηκαν 117.592 επιβάτες έναντι 92.208 το αντίστοιχο διάστημα του 2018.

Πέραν αυτού το 2019 ήταν και η χρονιά που επιτέλους αποπερατώθηκαν τα έργα επέκτασης και εκσυγχρονισμού τα οποία για περισσότερα από δέκα χρόνια αποτελούσαν γεφύρι της Άρτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 2020 αναμένεται να είναι ακόμη καλύτερη χρονιά με περισσότερες πτήσεις από το εξωτερικό.







Το Trondheim της Νορβηγίας προσγειώνεται στα Γιάννινα.. Νέα πτήση από τον Ιούνιο! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019 Rating: 5 Μία νέα πτήση από την Σκανδιναβία θα φέρει στα Γιάννινα το 2020. Η αρχή θα γίνει από την 1η Ιουνίου. Με τον «Βασιλιά Πύρρο» θα συνδεθεί τ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: